Prima pagină » Prințesa Charlene de Monaco, elegantă și diafană într-o nouă apariție publică lângă Prințul Albert

Prințesa Charlene de Monaco, elegantă și diafană într-o nouă apariție publică lângă Prințul Albert

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-charlene-de-monaco,-eleganta-si-diafana-intr-o-noua-aparitie-publica-langa-printul-albert

Moment istoric pentru cei doi prinți de Monaco. Charlene și Albert au repus în uz două tunuri de salvare, ce datau din 1881.

Miercuri, 15 noiembrie, Altețele Lor Regale Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene au readus în serviciu două tunuri de salut, care datează din 1881.

Ceremonia a avut loc pe esplanada Fort Antoine, cu vedere la intrarea în Port Hercule, în prezența ASR Prințesa de Hanovra, a SAR Principesa Stéphanie și a domnului Louis Ducruet.

Charlene și Albert de Monaco, noiembrie 2023, Foto Eric Mathon jpg

Frumosul cuplu regal a fost perfect asortat. După o perioadă restrânsă, în vară, când Charlene optase să-și închidă nuanța părului, Prințesa de la Palatul monegasc a renunțat la castaniu și a revenit la părul blond, cu care îi stă de minune.

Charlene și Albert de Monaco, noiembrie 2023, Foto Eric Mathon

Imaginea 1/6: Charlene și Albert de Monaco, noiembrie 2023, Foto Eric Mathon

În plină toamnă, eleganta fostă olimpică a arătat splendid, într-o ținută sobră alb-negru. Prințesa Charlene de Monaco a îmbrăcat pantaloni negri, bluză neagră, mănuși din piele negre și un superb palton alb-bej, lung și cu mâneci lejere, care i-a dat un aer cu adevărat regal. Nu i-a lipsit nici voia bună, căci Prințesa pare că a revenit la sentimente mai bune, în ultimul timp, în ceea ce privește relația sa de cuplu.

Prințul Albert de Monaco a fost și el la fel de sobru, cu costum negru, palton negru, cămașă albă și cravată neagră.

De la ceremonia repunerii în uz a tunurilor istorice, nu a lipsit Louis Ducruet, fiul prințesei Stéphanie.

În ultima vreme, Charlene pare că a renunțat la culori și merge mai mult pe clasicele alb și negru. În urmă cu doar câteva zile, Prințesa de Monaco a fost iarăși lăudată pentru aspectul său regal, după ce s-a drapat în negru la gala unui festival de gastronomie, organizată la Hotel de Paris din Monaco.

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a făcut furori într-o rochie sublimă lungă, de la brandul Max Mara, accesorizată cu o curea din piele de la Jimmy Choo, în valoare de 1000 de euro, și un plic de la același brand, tot din piele, mai scump decât rochia, cu un preț de circa 1400 euro.

Albert și Charlene de Monaco foto Facebook jpg

Foto: Eric Mathon / Palais princier




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Charlene de Monaco, elegantă și diafană într-o nouă apariție publică lângă Prințul Albert

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă