Prima pagină » iMessage ajunge pe Android prin Nothing Chats; Carl Pei dă lovitura iar (Video)

iMessage ajunge pe Android prin Nothing Chats; Carl Pei dă lovitura iar (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
imessage-ajunge-pe-android-prin-nothing-chats;-carl-pei-da-lovitura-iar-(video)

Nothing a rezolvat una dintre marile probleme ale utilizatorilor de telefoane Android care sunt geloşi pe cei de iPhone pentru iMessage. Nu ştiu dacă voi ştiţi, dar există o întreagă „luptă de clasă” în State între oamenii care trimit mesaje şi primesc bule albastre şi cei care primesc bule verzi. Acum Carl Pei şi Nothing vor să rezolve asta cu „Nothing Chats”.

Nothing Chats

Aplicaţia de chat Nothing Chats se va lansa iniţial pe Nothing Phone (2) şi va suporta mesagerie iMessage chiar dacă e vorba despre un telefon Android. Premiera e faptul că e pentru prima dată când vedem un producător de telefoane care îşi face propriul client de iMessage şi nu o terţă parte, o firmă software.

Nothing Chats este realizat în parteneriat cu Sunbird şi îţi permite să dai mesaje altor utilizatori folosind celebrele bule albastre. E deocamdată în faza beta. Sunbird este un client iMessage care se lansa în 2022 şi care a strâns peste 10.000 de descărcări in Play Store. Nothing explică şi că pentru a seta o aplicaţie cu iMessage activ, trebui să te loghezi cu Apple ID-ul.

Ni se promite şi criptare end to end apropo. În video-ul din acest articol, Carl Pei explică faptul că aplicaţia va suporta chaturi individuale, dar şi de grup, plus indicatoare că persoana respectivă tocmai scrie un mesaj, partajare de media şi notiţe vocal. Ce nu primim încă? Indicatorul „citit” pentru mesaje, reacții la mesaje şi replici la mesaje. Probabil că nu e posibil nici să anulăm trimiterea de mesaj în timp util.

Nothing Chats suportă mesageria RCS pe Phone (2) şi se va lansa pe 17 noiembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iMessage ajunge pe Android prin Nothing Chats; Carl Pei dă lovitura iar (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă