Prima pagină » Varianta globală a flagship-ului OnePlus 12 primește certificarea CQC: E confirmată încărcarea rapidă, la 100W pe fir

Varianta globală a flagship-ului OnePlus 12 primește certificarea CQC: E confirmată încărcarea rapidă, la 100W pe fir

de Roboțelul @ iDOR.info
varianta-globala-a-flagship-ului-oneplus-12-primeste-certificarea-cqc:-e-confirmata-incarcarea-rapida,-la-100w-pe-fir

OnePlus urmează să anunțe curând un cameraphone cu procesor de top, Snapdragon 8 Gen 3. E vorba despre OnePlus 12, model ce a fost subiect de leak-uri în ultimele săptămâni și care a primit chiar fotografii hands-on recent, fiind dezvăluit faptul că va integra un display X1 OLED fabricat de BOE, ce atinge o luminozitate de până la 3000 nits. Ei bine, azi varianta globală a  telefonului a primit o certificare importantă. Mai jos avem detalii.

Varianta globală a telefonului poartă numărul de model CPH2581 și apare în baze de date precum IMDA, TDRA și mai nou CQC. Cea din urmă certificare atestă faptul că flagship-ul va primi alimentare rapidă la 100W pe fir. Asta înseamnă că nu vor exista diferențe la acest capitol față de varianta ce va debuta în China. 

Despre OnePlus 12 cunoaștem deja o mulțime de detalii. Designul său a fost dezvăluit în randări de către OnLeaks în urmă cu câteva săptămâni. „Arma secretă” a flagship-ului ar fi un senzor de nouă generație Sony LYT-808. El adoptă un design dual stacked, două straturi de tranzistori pentru pixeli. E un senzor de 50 MP, cu mărime de 1/1.4 inch. 

I se alătură un senzor mare de 64 de megapixeli pentru camera telephoto. Şi lentila e produsă folosind un procedeu nou, care îmbunătăţeşte zoom-ul telephoto. Va fi o cameră periscop, deci sărim de zoom optic 3X în sfârşit. Apare și aportul Hasselblad pentru calibrare coloristică. Printre specificații ar trebui să se strecoare o baterie de 5400 mAh, până la 24 GB de memorie RAM, stocare rapidă de până la 1 TB. 

Debutul lui OnePlus 12 ar putea avea loc până la finalul acestui an în China, însă la nivel global ar trebui să ajungă abia la începutul anului 2024. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Varianta globală a flagship-ului OnePlus 12 primește certificarea CQC: E confirmată încărcarea rapidă, la 100W pe fir

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă