Prima pagină » Irina Fodor, adevărul despre motivele pentru care adoră formatul Asia/America Express. Era ceva ce eu simțeam că o să fac. EXCLUSIV

Irina Fodor, adevărul despre motivele pentru care adoră formatul Asia/America Express. Era ceva ce eu simțeam că o să fac. EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
irina-fodor,-adevarul-despre-motivele-pentru-care-adora-formatul-asia/america-express-era-ceva-ce-eu-simteam-ca-o-sa-fac.-exclusiv

Într-o altă ordine de idei, deși nu a putut dezvăluit prea multe despre plecarea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Irina Fodor ne-a spus că nu a apucat să îi cunoască cu adevărat pe noii chefi.

Irina Fodor, despre pericolele de la America Express 2023, sezonul 2 

Te-ai simțit în pericol la America Express? 

Nu știu dacă în pericol, pentru că noi avem acolo o echipă de security, care e tot timpul cu doi pași în urma noastră, prin stație, ne dau tot felul de indicații, ne spun ce zone să ocolim, cum ar fi mai bine să ne comportăm în următoarea bucată de drum, dacă aceea e periculoasă și așa mai departe. Nu în pericol, dar nu mi-a fost comod în anumite momente. Am traversat niște țări, unde contextul social nu este așa cum e în România, de exemplu.  

Acel moment cu Edward și Cleopatra… 

Da. Acela a fost un moment care ne-a marcat pe toți, ca echipă. Știam că există posibilitatea să se întâmple treaba asta, dar nu ne gândeam că o să ni se întâmple chiar nouă, tocmai pentru că eram foarte organizați și ne bazam foarte mult pe treaba asta. Acum, știi cum e, evenimentele neașteptate se pot întâmpla oricând. Și dacă ies de aici, din hotel, pe stradă, și la tine acasă, și la tine în țară și așa mai departe și și la capătul lumii, după cum se vede, dar am depășit acel moment. Echipa noastră de securitate s-a regrupat. Ne-au ajutat și autoritățile locale și am traversat cu bine Columbia și am ajuns în Ecuador, care este absolut suberb.  

Irina Fodor america expressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 31

De ce iubește Irina Fodor Asia/America Express 

În Ecuador, au mai existat momente așa periculoase? 

Nu, lucrurile s-au liniștit pentru noi în Ecuador și în Argentina. Slavă Domnului. Nici nu aveam nevoie de mai multă adrenalină decât o dă cursa deja și ne-am bucurat, în sfârșit, de peisaj, de niște oameni buni și frumoși pe care i-am descoperit pe traseu și a fost bine pentru toată lumea. A fost o gură de aer proaspăt.

Ai regretat vreodată că ai ales să pleci la filmările pentru America Express? 

Niciodată. E o experiență foarte frumoasă, pe care sunt convinsă că Dumnezeu mi-a pus-o în cale pentru că era ceva ce eu simțeam că o să fac. Nu mă refer la America Express, mă refer la călătorii și la a vedea lumea în toate formele ei și cred că cineva, acolo sus, s-a gândit: „Uite, poți să te duci și la muncă și să faci și ce îți place ție.” Niciodată n-aș regreta că sunt în acest proiect. Este minunat și nu face decât să îmi îmbogățească viața.  

Irina Fodor, pregătită să revină la Asia Express 

Din câte am înțeles, ar urma să se continue cu Asia Express. Ești pregătită pentru schimbarea asta? 

Sunt foarte pregătită pentru orice fel de schimbare. Asia este un continent pe care eu îl iubesc. Am făcut acolo foarte multe vacanțe de familie, și doar cu Răzvan și apoi cu cea mică. Chiar anul trecut, am fost în Thailanda în formulă completă. Nu văd o variantă mai bună. Dacă este să se producă schimbarea, Asia pe mine m-a câștigat total. Aș cunoaște inima Asiei, de data aceasta, dacă se va produce această schimbare.

irina-si-razvan-fodor-vacanta-de-vis-in-thailanda-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 31

Irina Fodor, despre noii jurați de la Chefi la cuțite 

În continuare, deși nu a putut să dea mai nimic din casă, Irina Fodor a mărturisit că nu a avut ocazia să ia contact prea mult cu noii jurați de la „Chefi la cuțite”.  

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit vedeta.  

La gala Premiilor TVmania 2023, Irina Fodor a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pe care emisiunea „Chefi la cuțite” l-a obținut pentru „Cel mai bun show culinar”. 

Alexandru Bunea, cel mai mic punctaj la Chefi la cuțite – 8 octombrie 2023 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 31

În primul rând, la mulți ani, TVmania. În al doilea rând, indiferent de neprevăzutul care apare și în televiziune „Chefi la cuțite” este un format puternic, un proiect spre care oamenii vin sperând să își schimbe viitorul. Mulți dintre ei chiar o fac. Continuați să vă uitați la „Chefi la cuțite”! Vă mulțumesc tare mult!” a spus ea pe scenă.  

Irina Fodor, la Premiile TVmania 2023 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 31

Acum câteva săptămâni, Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au renunțat la Chefi la cuțite. De atunci, niciunul dintre foștii jurați ai show-ului nu a făcut comentarii suplimentare despre decizia lor. 

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Irina Fodor, adevărul despre motivele pentru care adoră formatul Asia/America Express. Era ceva ce eu simțeam că o să fac. EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă