Prima pagină » Irina Rimes, la Vocea României, despre Horia Brenciu și Theo Rose: Mi se pare că au făcut o treabă foarte bună

Irina Rimes, la Vocea României, despre Horia Brenciu și Theo Rose: Mi se pare că au făcut o treabă foarte bună

de Roboțelul @ iDOR.info
irina-rimes,-la-vocea-romaniei,-despre-horia-brenciu-si-theo-rose:-mi-se-pare-ca-au-facut-o-treaba-foarte-buna

17-11-2023 | 14:24

În această seară, de la 20:30, pe scena de la Vocea României, va fi ultima etapă a Confruntărilor! Concurenții rămași se vor duela, iar cei mai buni vor trece mai departe, în etapa KO-urilor.

autor

Încă mai sunt locuri disponibile în echipe, așa că cei care nu vor fi aleși, mai au o șansă, aceea de a merge alături de alt antrenor.

„Pentru mine, Vocea României nu este doar despre concurenți, despre mine, despre ce facem în show. E și cu un pic de educație, adică cred că la o oră de maximă audiență să asculți Norah Jones la Vocea României e unul din lucrurile care m-a făcut să stau aici, e acel mic moment în care poți să spui: băi, da, am adus în atenția oamenilor un alt tip de muzică”, va spune Tudor Chirilă în această seară.

Experiența Vocea României îi face, pe unii dintre concurenți, să se descopere: „M-au copleșit puțin emoțiile. Zic că mă lupt mai mult cu gândurile mele. Am fost învățată să zâmbesc tot timpul, să fiu pe placul tuturor și trebuie să înțeleg că asta nu se poate de fiecare dată”, va spune una dintre concurente, la repetițiile pentru duetul pe care îl va susține.

Irina Rimes va ține să-și felicite colegii, pe Horia & Theo Rose, în urma unui momente care a impresionat-o: „Aș vrea să le dau mâna acestor antrenori pentru că mi se pare că au făcut o treabă foarte bună și cred că e prima oară când am auzit piesa asta cântată atât de bine. E foarte greu de ales.”

Nu ratați, de la 20:30, ultima ediție din etapa Confruntărilor, la Vocea României. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vocea României – Doar vocea contează!

Sursa: Pro TV

Etichete: protv, Vocea României,

Dată publicare: 17-11-2023 14:24

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Irina Rimes, la Vocea României, despre Horia Brenciu și Theo Rose: Mi se pare că au făcut o treabă foarte bună

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă