Prima pagină » Julia Roberts, poză rară cu gemenii ei, care tocmai și-au serbat ziua. Câți ani au împlinit

Julia Roberts, poză rară cu gemenii ei, care tocmai și-au serbat ziua. Câți ani au împlinit

de Roboțelul @ iDOR.info
julia-roberts,-poza-rara-cu-gemenii-ei,-care-tocmai-si-au-serbat-ziua.-cati-ani-au-implinit

30-11-2023 | 11:50

Instagram: Julia Roberts

Julia Roberts, în vârstă de 56 de ani, și-a impresionat urmăritorii cu o fotografie care a stârnit o mulțime de emoții în rândul mămicilor.

autor

Actrița a postat marți, pe rețelele de socializare, o fotografie cu gemenii ei Hazel și Phinnaeus, când erau bebeluși, cu ocazia împlinirii a 19 ani.

„19. Nu există cuvinte pentru bucuria, distracția și zbuciumul vieții de care ne bucurăm împreună”. Este descrierea fotografiei în care Julia Roberts apare cu copiii ei în brațe.

Vedeta și-a uimit fanii cu aceasta postare, deoarece și-a ținut copiii în mare parte departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor.

Citește și

Hazel și Phinneas sunt copiii actriței din căsnicia cu cel de-al doilea ei soț, Dani Moder, cu care este căsătorită din 2002.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru „CBS Sunday Morning”, vedeta a precizat că actoria a fost un vis care a devenit realitate, dar și alte lucruri pe care și le-a dorit i s-au îndeplinit.

„Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu. Viața pe care am construit-o cu copiii noștri. Și astea sunt cele mai bune lucruri. Ideea este să mă întorc acasă la sfârșitul zilei, fericită pentru tot ce am realizat”, a declarat Julia Robert.

Sursa: CNN

Etichete: familie, gemeni, aniversare, Julia Roberts,

Dată publicare: 30-11-2023 11:50

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Julia Roberts, poză rară cu gemenii ei, care tocmai și-au serbat ziua. Câți ani au împlinit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă