Prima pagină » Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei. Hazel și Phinnaeus au împlinit 19 ani. Îi iubesc atât de mult

Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei. Hazel și Phinnaeus au împlinit 19 ani. Îi iubesc atât de mult

de Roboțelul @ iDOR.info
julia-roberts,-imagine-rara-cu-gemenii-ei-hazel-si-phinnaeus-au-implinit-19-ani.-ii-iubesc-atat-de-mult

Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei 

Julia Roberts împărtășește rareori imagini cu gemenii ei, Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, dar a ales să le sărbătorească public împlinirea a 19 ani. 

Este ceva ce trebuie sărbătorit și știu că Instagram este un loc în care oamenilor le place să împărtășească lucruri fericite”, a declarat Roberts, în vârstă de 56 de ani, pentru Extra

„Îi iubesc atât de mult și chiar am dat întâmplător peste această imagine drăguță”, a adăugat vedeta din „Pretty Woman”. „Îmi permite să împărtășesc ceva în calitate de părinte mândru de ei, fără să le încalc deloc intimitatea.” 

Pe 28 noiembrie, actrița a împărtășit o fotografie veche cu Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, de când erau bebeluși, stând în poala ei.  

19. Nu există cuvinte pentru bucuria, distracția, zbuciumul sălbatic al vieții împreună”, a scris ea, în dreptul imaginii alb-negru.  

Julia Roberts mai are un băiat, pe Henry Daniel, în vârstă de 16 ani, cu soțul ei, Danny Moder. 

Julia Roberts, despre gemenii ei 

În timpul interviului pentru Extra, Roberts a fost însoțită de Mahershala Ali pentru a discuta despre viitorul lor film Netflix, Leave the World Behind. Viitorul film relatează un eșec în masă al tehnologiei în timpul unui dezastru care va pune capăt lumii. Dar Roberts a recunoscut că a fi blocată în casă „cu copii și fără dispozitive” chiar „sună ca un moment bun” pentru ea. 

Copiii ei nu sunt dependenți de tehnologie, după cum a explicat ea, dar îi lipsește perioada „când nu puteai să dai de oameni sau când ei nu puteau să dea de tine”.  

Mă gândesc la o familie care se reunește la sfârșitul zilei și chiar ai despre ce să vorbești la cină, pentru că nu ai fost în contact toată ziua de o sută de ori.” 

Roberts a împărtășit, de asemenea, scurte informații despre viața ei de familie, într-un interviu acordat luni dimineață în cadrul emisiunii Today.  

Am o imensă apreciere pentru ambii mei copii mai mari, pentru că încă îmi permit să fiu aceeași mamă pentru ei. Există o cantitate imensă de înțelegere”, a spus ea. 

Îi educ în același mod în afara casei ca și în casă. Și anume: „Dormi suficient? Parcă ai fi bolnav. Bei ceai?” și, ‘Trimite-mi un mesaj când ajungi acasă ca să văd că ești în siguranță.’” 

Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Povestea din Leave the World Behind, filmul cu Julia Roberts 

În acest thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail (MR. ROBOT), Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myha’la), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, LEAVE THE WORLD BEHIND este produs de Esmail Corp, Red Om Films, iar producția executivă aparține companiei Higher Ground Productions. 

Filmul apare pe 8 decembrie pe Netflix.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei. Hazel și Phinnaeus au împlinit 19 ani. Îi iubesc atât de mult

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă