Prima pagină » Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

de Roboțelul @ iDOR.info
justin-timberlake-si-frumoasa-jessica-biel,-in-prima-lor-aparitie-publica-dupa-dezvaluirile-lui-britney-spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

Justin Timberlake și Jessica Biel au făcut front comun și au afișat gesturi de tandrețe pe covorul roșu. Și-au zâmbit, s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat. 

Cântărețul (42 de ani) și actrița în vârstă de 41 de ani, părinți a doi băieți, Silas (8 ani) și Phineas (3 ani), și-au asortat ținutele de culoare neagră.

Galerie foto

Câștigătorul de zece premii Grammy și Biel au fost fotografiați anterior în Cabo San Lucas, luna trecută, unde au plecat la scurt timp după lansara autogiografiei lui Spears, The Woman in Me, în care aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre perioada când a format un cuplu cu Justin. 

Luna trecută, Justin și Jessica au sărbătorit 11 ani de căsnicie. S-au căsătorit în Italia, pe 19 octombrie 2012. Nunta a venit la mai bine de cinci ani de când și-au făcut publică relația.

Trolls Band Together Special Screening - LA

Justin Timberlake și Jessica Biel, la premiera „Trolls: Band Together”. Profimedia

Înainte de Timberlake, Biel a mai ieșit cu Chris Evans, Gerard Butler și Adam LaVorgna. La rândul său, Timberlake a fost implicat în relații amoroase cu actrițele Cameron Diaz, Alyssa Milano și Jenna Dewan, dar și cu cântăreața Britney Spears.

Într-un fragment din autobiografia ei, Spears a scris că a rămas însărcinată, purtând copilul lui Justin Timberlake, însă ulterior a făcut avort la îndemnul artistului. Britney Spears şi Justin Timberlake au format un cuplu în perioada 1999 – 2002.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie”, a scris ea despre sarcină. „L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a mai dezvăluit ea. „Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”.

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a notat ea despre avort.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă