Prima pagină » Justin Timberlake a reacționat, după dezvăluirile făcute de Britney Spears despre relația lor. Ce gest a făcut

Justin Timberlake a reacționat, după dezvăluirile făcute de Britney Spears despre relația lor. Ce gest a făcut

de Roboțelul @ iDOR.info
justin-timberlake-a-reactionat,-dupa-dezvaluirile-facute-de-britney-spears-despre-relatia-lor.-ce-gest-a-facut

Justin Timberlake, după dezvăluirile lui Britney Spears 

Justin Timberlake pune capăt discuțiilor din jurul cărții de memorii a lui Britney Spears, „The Woman in Me” – cel puțin pe rețelele sale sociale. Joi, fanii au observat că artistul a dezactivat secțiunea de comentarii la postările sale de pe Instagram. Acest gest vine pe fondul mai multor dezvăluiri făcute de Britney Spears, în cartea ei de memorii, despre relația lor din trecut, potrivit ET.

Spears și Timberlake au avut o relație amoroasă din 1999 până în 2002, iar în această perioadă, Spears susține că a rămas însărcinată și a făcut avort. 

Cartea lui Britney Spears, „The Woman in Me”

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem”, scrie Spears despre sarcină în cartea sa de memorii. „Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri.” 

Având în vedere faima lor, Spears și Timberlake au decis ca procedura de întreruere de sarcină să fie făcută acasă, pentru a păstra secretă sarcina și avortul. „Era important ca nimeni să nu afle despre sarcină sau despre avort, ceea ce însemna să facem totul acasă”, scrie Spears, adăugând că nu au spus nimic familiei. Ea descrie durerea fizică provocată de avortul medicamentos ca fiind „chinuitoare”. 

Am continuat să plâng și să plâng până când totul s-a terminat”, scrie Spears. „A durat ore întregi și nu-mi amintesc cum s-a terminat, dar îmi amintesc, douăzeci de ani mai târziu, durerea și frica.” 

Justin Timberlake Apologies To Britney SpearsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Justin Timberlake nu vrea să aducă în discuție trecutul 

Înaintea lansării memoriilor, o sursă a declarat pentru ET: „Justin s-a concentrat pe propria familie și a încercat să nu se preocupe de memoriile lui Britney. În ultimii ani, Justin a încercat să o susțină pe Britney de la distanță. Au avut o relație cu atât de mult timp în urmă, dar el încă o respectă. Justin și Jessica vor doar ca toată lumea să crească și să evolueze, în loc să continue să aducă în discuție trecutul.” 

Jessica Biel And Justin Timberlake Welcome Their Second ChildIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Justin Timberlake s-a căsătorit apoi cu Jessica Biel. Împreună, ei au 2 copii: pe Silas, în vârstă de 8 ani, și pe Phineas, în vârstă de 3 ani. Britney Spears are și ea doi copii, cu fostul soț Kevin Federline: pe Sean Preston, în vârstă de 18 ani, și Jaden James, în vârstă de 17 ani. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Justin Timberlake a reacționat, după dezvăluirile făcute de Britney Spears despre relația lor. Ce gest a făcut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă