Prima pagină » Madonna: Mă mut în Normandia

Madonna: Mă mut în Normandia

de Roboțelul @ iDOR.info
madonna:-ma-mut-in-normandia

Un turneu aniversar, o divă pe scenă, patru întâlniri la Paris și… unt de Normandia. Luni seara, Madonna a promovat terroir-ul facut in Normandia într-o tiradă uluitoare, în fața a 20.000 de spectatori cuceriți. Între două melodii, ea a mulțumit publicului francez pentru „primirea călduroasă în orașul iubirii, orașul luminilor… și cel mai bun unt din lume”. „Cel mai bun al naibii de unt din lume!” a exclamat ea în mod special. „“, a declarat diva.

Președintele regiunii, Hervé Morin, s-a grăbit să împărtășească mesajul pe rețelele sale de socializare, cu un videoclip de susținere. „Cel mai bun unt este cu siguranță Norman @MadonnaMă mut în Normandia. O să încep să mulg vacile doar ca să iau acel unt! Recunoaștem gurmanzii rafinați. #Normandia ar fi încântată să vă ureze bun venit și să vă prezinte toată excelența gastronomiei noastre! #AlegeNormandia”, a scris Morin.

„Plănuiesc să-i aduc un coș cu cele mai bune unt și produse lactate din Normandia [pentru următorul ei concert]”, a explicat el, înainte de a admite că rămâne o întrebare: Madonnei îi place mai degrabă untul nesărat? Sau untul sărat?

Oricum ar fi, Hervé Morin este convins de influența comercială pe care o poate reprezenta o astfel de declarație de dragoste pentru regiune: „Cu câțiva ani în urmă, David Beckham a postat un comentariu laudativ pe contul său de Instagram.  Și în zilele care au urmat, vânzările lor au făcut un salt spectaculos și notorietatea lor a explodat”, își amintește el în Le Parisien. Chestionat de cotidian, Gérald Andriot, directorul general al cooperativei de lactate Isigny-Sainte-Mère care produce „unul dintre singurele trei unturi franceze cu AOP”, s-a declarat la fel de încântat, dar rămâne cu picioarele pe pământ: „Este dificil de știut acum dacă acest lucru va avea un impact comercial. Dar, dincolo de surpriză, este o plăcere. Nu doar a mea, ci a tuturor producătorilor noștri de lapte, celor care ne fac untul. Este o recunoaștere pentru un terroir și un know-how. Și mai mult, când vizionați videoclipul, simți că este sincer.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Madonna: Mă mut în Normandia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă