Prima pagină » Madonna nu mai are limite! Cum a apărut artista ajunsă deja la 65 de ani FOTO

Madonna nu mai are limite! Cum a apărut artista ajunsă deja la 65 de ani FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
madonna-nu-mai-are-limite!-cum-a-aparut-artista-ajunsa-deja-la-65-de-ani-foto

Madonna nu mai are nicio limită. Cântăreața în vârstă de 65 de ani s-a pozat la Paris, în timpul turneului său muzical, însă imaginile nu au stârnit neapărat admirația fanilor cât îngrijorări în rândul acestora. Mulți au fost contrariați în fața siluetei „subțiri” a celebrității americane. FOTO

Ultima apariție a Madonnei a stârnit controverse

Legenda americană Madonna, în vârstă de 65 de ani, este foarte activă pe platformele sociale, unde împărtășește fanilor săi tot felul de detalii din viața profesională sau personală. Cele mai recente imagini publicate de celebra artistă au fost surprinse în ultimul său turneu european.

De obicei, aparițiile Madonnei sunt pline de farmec, însă în ultima perioadă celebritatea pare că și-a dezamăgit fanii. La fel s-a întâmplat și de această dată, cântăreața făcând publice materiale cu care demonstrează că nu are absolut nicio limită.

Fanii sunt îngrijorați pentru sănătatea cântăreței

Cântăreața în vârstă de 65 de ani a făcut publice fotografii ce au stârnit îngrijorare în rândul fanilor săi mai degrabă decât admirație. Mesajele publicate în mediul online arată că utilizatorii care o urmăresc pe platformele sociale își fac griji în privința sănătății ei.

Te-ar putea interesa și: Medicamentul care i-a salvat viața Madonnei. Artista a fost readusă la viață de către medici, fanii s-au speriat

Nici bijuteriile strălucitoare n-au mai capturat atenția

Madonna poate fi văzută în materialele încărcate și în galeria acestui articol distrându-se la Paris. Doar că o imagine a atras atenția mai mult decât celelalte. Asta pentru că în ea este pusă în evidență silueta „subțire” a cântăreței. Este vorba despre imaginea în care artista apare aplecată cu fața spre cameră.

Cu șuvițele de păr blond distinctiv aranjate sub forma unor bucle dezordonate, cântăreața s-a pozat ușor aplecată spre cameră. Genele ei dese, fardul de pleoape și rujul nud cu care și-a aranjat chipul nu au stârnit admirația de această dată. Nici măcar colierul NY strălucitor nu a atras prea mult atenția.

„Sunt prea mult pentru o femeie de 65 de ani”

Apariția ei, chiar dacă a strâns numeroase aprecieri pe rețelele sociale, a stârnit îngrijorări în rândul utilizatorilor online. Un fan și-a făcut curaj și i-a spus celebrității, într-un comentariu la fotografie, că este mult prea slabă și că pare obosită.

„Toate aceste turnee sunt prea mult pentru o femeie de 65 de ani”, s-a exprimat un fan.

„Sper că ești bine, regina pop-ului! Asigură-te că te odihnești când pornești în turneele tale extinse”, a adăugat un alt utilizator online.

Amintim că Madonna și-a amânat turneul organizat în această perioadă, după ce a fost internată în spital, din cauza unei infecții cu o bacterie gravă. De atunci, fanii cântăreței sunt îngrijorați pentru sănătatea ei. Actualul turneu prevede 78 de spectacole în 15 țări și se va încheia în aprilie 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Madonna nu mai are limite! Cum a apărut artista ajunsă deja la 65 de ani FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă