Prima pagină » MedLife aduce în România cea mai nouă tehnologie robotică din lume în practica neurochirurgicală, la Spitalul Humanitas din Cluj.

MedLife aduce în România cea mai nouă tehnologie robotică din lume în practica neurochirurgicală, la Spitalul Humanitas din Cluj.

de Redacția @ digi24.ro
medlife-aduce-in-romania-cea-mai-noua-tehnologie-robotica-din-lume-in-practica-neurochirurgicala,-la-spitalul-humanitas-din-cluj.

MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, marchează o nouă premieră în domeniul inovației prin integrarea în cadrul Spitalului Humanitas din Cluj a celei mai noi tehnologii robotice din lume în practica neurochirurgicală, în urma unei investiții de aproximativ 2 milioane de euro. . Mai exact, este vorba despre suita formată din sistemul de imagistică robotică mobilă, augumentare virtuală, neuronavigație și chirurgie robotică Brainlab, cu ajutorul căreia se pot efectua intervenții chirurgicale minim invazive de înaltă complexitate, atât pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale, cât și pentru patologii cerebrale. .

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: MedLife aduce în România cea mai nouă tehnologie robotică din lume în practica neurochirurgicală, la Spitalul Humanitas din Cluj.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă