Prima pagină » Rafila spune că va fi anchetă penală la Vaslui, unde 3 oameni au murit și 29 s-au intoxicat după ce au mâncat „pomană” de la mănăstire.

Rafila spune că va fi anchetă penală la Vaslui, unde 3 oameni au murit și 29 s-au intoxicat după ce au mâncat „pomană” de la mănăstire.

de Redacția @ digi24.ro
rafila-spune-ca-va-fi-ancheta-penala-la-vaslui,-unde-3-oameni-au-murit-si-29-s-au-intoxicat-dupa-ce-au-mancat-„pomana”-de-la-manastire.

Tragedie în Vaslui, unde 3 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie din Murgeni au murit și alți 29 au fost duși la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. 147 de pacienți și angajați ar fi mâncat ciorbă și pește prăjit, gătite la o mănăstire, dar și icre și conserve cu pește. În același timp, starețul mănăstirii de la Florești susține că și călugării au mâncat aceleași preparate și nu s-au îmbolnăvit. Mâncarea, care include și pachete primite de pomană, dar și apa, sunt analizate de DSP la Spitalul de Psihiatrie de la Murgeni. La nivelul ministerului Sănătății a fost formată o Celulă de Criză, iar ministrul Alexandru Rafila a declarat la Digi24 că ministerul demarează o anchetă, prin care „DSP va verifica respectarea condițiilor igienico-sanitare ale spitalului, inclusiv cele de alimentație, cum sunt ele îndeplinite, iar alte autoritățile ale statului vor face o anchetă penală”.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Rafila spune că va fi anchetă penală la Vaslui, unde 3 oameni au murit și 29 s-au intoxicat după ce au mâncat „pomană” de la mănăstire.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă