Prima pagină » Misterul morții lui Matthew Perry se adâncește. Ce arată rezultatele testelor preliminare

Misterul morții lui Matthew Perry se adâncește. Ce arată rezultatele testelor preliminare

de Roboțelul @ iDOR.info
misterul-mortii-lui-matthew-perry-se-adanceste.-ce-arata-rezultatele-testelor-preliminare

Moartea lui Matthew Perry nu a fost provocată de o supradoză de fentanil sau metanfetamina, indică testele preliminare, potrivit TMZ.

Anchetatorii au declarat pentru sursa citată că, în urma decesului lui Matthew Perry, s-a efectuat și un set de teste mai puțin aprofundate și s-a descoperit că acesta nu avea în organism urme de fentanil sau metanfetamina.

Între timp, se efectuează și teste toxicologice mai elaborate pentru a se stabili dacă în sângele actorului există alte substanțe ilegale ori dacă nivelurile medicamentelor prescrise erau ridicate. Rezultatele acestor teste vor fi disponibile în 4-6 luni și pot duce la stabilirea cauzei morții de către legist.

În casa actorului din Friends au fost găsite mai multe medicamente eliberate pe bază de rețetă, toate fiind prescrise de către medici pentru diverse afecțiuni cu care acesta fusese diagnosticat. Anchetatorii au constatat că aceste medicamente erau păstrate corespunzător, în recipiente sigilate.

Matthew Perry, starul din Friends, a murit la 54 de ani

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în Friends, a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit în cada de hidromasaj din casa din Los Angeles.

Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles , Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă.

Cauza morții lui Matthew Perry este încă necunoscută

Luni, anchetatorii au spus că nu putut fi stabilită cu precizie cauza morții lui Matthew Perry.

Medicii legiști din Los Angeles care se ocupă de acest caz au spus că deși este nevoie de câteva săptămâni până să se poată ajunge la o concluzie oficială finală privind cauza morții actorului, trupul lui Perry poate fi dat familiei.

Rezultatele preliminare privind cauza morții lui Matthew Perry sunt neconcludente, iar cauza morții nu a fost încă stabilită. În acest context, se vor face investigații suplimentare, inclusiv un raport toxicologic.

Editor : D.C.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Misterul morții lui Matthew Perry se adâncește. Ce arată rezultatele testelor preliminare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă