Prima pagină » POCO F6 ar putea să debuteze în următoarea perioadă; Un smartphone misterios a fost certificat recent

POCO F6 ar putea să debuteze în următoarea perioadă; Un smartphone misterios a fost certificat recent

de Roboțelul @ iDOR.info
poco-f6-ar-putea-sa-debuteze-in-urmatoarea-perioada;-un-smartphone-misterios-a-fost-certificat-recent

După lansarea seriei de telefoane flagship Xiaomi 14, sunt șanse mari să debuteze terminale ceva mai accesibile sub portofoliul companiei. Urmează să sosească modele din seria Redmi K70 curând în China, iar asta înseamnă că se află în pregătire și terminale POCO atractive. Mai jos avem detalii.

În general smartphone-urile din gama POCO F sunt variante rebranduite ale modelelor din seria Redmi K. Astfel, pare că POCO F6 ar trebui să fie un model rebranduit la nivel global pentru Redmi K70. Ei bine, terminalul apare în baze de date importante sub cu numărul de model 2311DRK48C în China. A fost certificat și în India, însă, având numărul de model 2311DRK48I. Din câte vedem, doar sufixul este schimbat, iar asta înseamnă că vorbim despre o variantă dedicată pieței din India.

POCO F6 va sosi curând, aparent,. Dacă zvonurile din trecut sunt corecte, ar aduce un aspect premium, cu piele sau sticlă în partea din spate, iar sub capotă s-ar afla un procesor Snapdragon 8 Gen 2. Ar fi un upgrade însemnat comparativ cu CPU-ul Snapdragon 7+ Gen 2 aflat la bordul predecesorului (POCO F5). De asemenea, ar primi o baterie de 5500 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 90W pe fir.

Din păcate, alte detalii nu sunt cunoscute momentan. Ar trebui să aflăm informații ceva mai relevante după ce Redmi va lansa oficial seria K70 în China. Ulterior POCO va anunța modele ce vor fi comercializare la nivel global.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: POCO F6 ar putea să debuteze în următoarea perioadă; Un smartphone misterios a fost certificat recent

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă