Prima pagină » Nimic nu îi desparte! Florin Grozea și Mihai Sturzu, din nou împreună! Uite unde au fost cei doi

Nimic nu îi desparte! Florin Grozea și Mihai Sturzu, din nou împreună! Uite unde au fost cei doi

de Roboțelul @ iDOR.info
nimic-nu-ii-desparte!-florin-grozea-si-mihai-sturzu,-din-nou-impreuna!-uite-unde-au-fost-cei-doi

În una dintre cele mai recente imagini postate de Florin Grozea pe un cont de socializare se observă ușor cât de bine se înțelege, în continuare cu Mihai Sturzu, fostul său coleg de trupă, care acum lucrează ca și pilot la o companie aeriană.

Mihai Sturzu și Florin Grozea au rămas prieteni. Sursă: Linkedin

Imaginea 1/2: Mihai Sturzu și Florin Grozea au rămas prieteni. Sursă: Linkedin

„Am zburat recent cu Mihai. A fost o experință super frumoasă. A fost pentru prima dată când am zburat cu el. Este cel mai tare pilot, vorbește frumos și cu multă pasiune pasagerilor. Am zburat cu el de la București – Barcelona. Nu am avut niciun fel de emoție pentru că Mihai are foarte multă experiență, zboară de la vârsta de 21 de ani. Chiar dacă trupa nu mai este, noi suntem prieteni de 37 de ani, comunicăm, ne mai vedem, ne cerem păreri”, a declarat pentru Click!, Florin Grozea.

Se înțeleg ca frații

Pentru că are o relație apropiată și cu prietenii virtuali, Florin a postat o fotografie alături de Mihai, în timp ce se aflau la bordul avionului. De asemenea, acesta le-a explicat tuturor, în câteva rânduri scrise prin ce experiență frumoasă a trecut:

„Doamnelor și domnilor, vă rog să luați loc pentru o călătorie în lumea antreprenoriatului, inspirată de o zi petrecută cu un căpitan de avion. Am avut recent ocazia să petrec o zi alături de un vechi prieten (Mihai Sturzu – n.r), în prezent pilot de linie comandant. Experiența a fost edificatoare… Nu numai că m-a umplut de admirație, dar mi-a oferit, de asemenea, informații valoroase aplicabile în activitatea mea de zi cu zi, în lumea antreprenorială”.

Familist convis

După destrămarea formației Florin Grozea și-a întemeiat o familie frumoasă și s-a dedicat afacerilor. Astfel, că în 2011 artista s-a căsătorit cu Ioana, o domniță superbă din Timișoara care i-a dăruit și doi copilași…pe Sasha și pe Raul.

„Astăzi este ziua mea de naștere, împlinesc 44 de ani. O să petrec alături de familie, de soție și copii”, a conchis pentru Click! Florin Grozea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nimic nu îi desparte! Florin Grozea și Mihai Sturzu, din nou împreună! Uite unde au fost cei doi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă