Prima pagină » Fără el n-ar fi nimic. El e românul care-i bagă microfonul în priză lui Taylor Swift

Fără el n-ar fi nimic. El e românul care-i bagă microfonul în priză lui Taylor Swift

de Roboțelul @ iDOR.info
fara-el-n-ar-fi-nimic.-el-e-romanul-care-i-baga-microfonul-in-priza-lui-taylor-swift

Are sute de milioane de fani, albumele sale sunt foarte bine vândute, primește premii peste premii, dar puțină lumea știe că Taylor Swift nu ar fi nimic fără un român din staff-ul ei. Ea are parte de toată gloria, dar munca din spatele succesului lui Taylor Swift este făcută de un român.

Este vorba de cel mai important om din staff-ul artistei: cel care-i bagă microfonul în priză lui Taylor Swift. Dacă românul nostru nu s-ar ocupa de acest proces vital al actului artistic, nimeni n-ar ști cum cântă artista americană. Dacă microfonul nu e băgat în priză, practic Taylor Swift nu există.

Ceea ce-l face special și de neînlocuit pe românul nostru este abilitatea lui extraordinară de a număra găurile de la prize, fapt care îl ajută să știe de fiecare dată ce fel de ștecher trebuie să folosească. Prizele nu sunt identice în Europa și în SUA, astfel că numai un profesionist știe cum trebuie băgat microfonul în priză. Și suntem mândri că acest specialist din spatele succesului lui Taylor Swift este român de-al nostru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fără el n-ar fi nimic. El e românul care-i bagă microfonul în priză lui Taylor Swift

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă