Prima pagină » Noile smartphone-uri de gaming Nubia Red Magic 9 Pro se lansează global pe 18 decembrie

Noile smartphone-uri de gaming Nubia Red Magic 9 Pro se lansează global pe 18 decembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
noile-smartphone-uri-de-gaming-nubia-red-magic-9-pro-se-lanseaza-global-pe-18-decembrie

Ziua de 23 noiembrie 2023 ne-a adus multe lansări în zona smartphone și aș bifa aici Honor 100, Oppo Reno11 și Nubia Red Magic 9 Pro. Acesta din urmă este un smartphone de gaming care în primă fază ajunge pe piața din China, având și o variantă Pro+. Acum aflăm și când vin global cele două modele adresate pasionaților de jocuri video.

Așa cum spune și titlul postării de față, este vorba despre data de 18 decembrie, mult mai rapid decât ne așteptam inițial. Din istoricul anilor trecuți știm că între variantele din China și cele globale există diferențe și mă aștept ca așa să se prezinte lucrurile și în cazul lui Red Magic 9 Pro și Red Magic 9 Pro+.

În special, marea diferență este reprezentată de către puterea de încărcare, un exemplu fiind Red Magic 8 Pro care în China oferea suport pentru alimentare la 80W iar global la maxim 65W. Posibil ca așa să fie și pe Red Magic 9 Pro, un telefon cu ecran AMOLED 120Hz de 6.8 inch și cameră selfie sub display, plus procesor Snapdragon 8 Gen3.

Are cameră foto triplă în spate, ventilator pentru răcire și vine cu difuzoare stereo, butoane trigger de gaming. Impresionantă este bateria de 6500 mAh de la interior, în condițiile în care grosimea este de doar 8.9 mm. În China acest model are un preț de pornire de 570 euro și rămâne de văzut la ce sume ajunge în Europa în decembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noile smartphone-uri de gaming Nubia Red Magic 9 Pro se lansează global pe 18 decembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă