Prima pagină » Noile iPad-uri nu vin cu încărcător

Noile iPad-uri nu vin cu încărcător

de Roboțelul @ iDOR.info
noile-ipad-uri-nu-vin-cu-incarcator
Noile iPad-uri nu vin cu încărcător

Liviu Mihai

scris astăzi, 09:00

Apple va livra noile sale modele de iPad fără încărcător în Uniunea Europeană și Marea Britanie.

Evenimente

30 mai – Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie – Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie – Maratonul Energiei
13 iunie – Eveniment Profit: Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Înainte de a intra oficial pe piață, noile tablete prezentate oficial marți de Apple sunt disponibile pentru precomenzi, unde poate fi constatat conținutul pachetului cu care acestea vor fi livrate.

Astfel, utilizatorii din Uniunea Europeană și Marea Britanie interesați de noile iPad-uri au observat că din cutia cu care sunt livrate va lipsi încărcătorul.

VIDEO Apple a prezentat noi modele iPad Pro și iPad Air, după un an de pauză CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat noi modele iPad Pro și iPad Air, după un an de pauză

Viitorii clienți din regiunile menționate vor avea de ales între a folosi un încărcător vechi (dacă au unul) sau a cumpăra separat unul nou.

Surprinzător nu este atât faptul că Apple își livrează tabletele fără încărcător, ci că acum este prima oară când face acest lucru, deși iPhone-urile nu mai sunt însoțite de încărcător de mulți ani.

Apple a susținut mereu că decizia de a nu mai livra încărcătoare are legătură cu protejarea mediului. Însă, până acum tabletele companiei au avut încărcător, iar laptopurile sunt livrate în continuare împreună cu încărcătorul necesar.

În același timp, compania americană face economie la fiecare tabletă vândută, livrând-o fără încărcător la prețul obișnuit.

Afla mai multe despre
apple
ipad
încărcător




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noile iPad-uri nu vin cu încărcător

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type