Prima pagină » Prințul Harry și Meghan și-au dus copiii la colindat, de Halloween. Trick or treat Archie și Lilibet

Prințul Harry și Meghan și-au dus copiii la colindat, de Halloween. Trick or treat Archie și Lilibet

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-harry-si-meghan-si-au-dus-copiii-la-colindat,-de-halloween.-trick-or-treat-archie-si-lilibet

Cum Halloween-ul este o adevărată tradiție în SUA, Ducii de Sussex au plecat prin cartier la colindat, așa cum se obișnuiește. Nu puteau să nu-i ia la distracție și pe cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Familia formată din patru membri a renunțat marți seară la discreție și au pornit veseli pe străzile decorate de Halloween din Montecito. Potrivit Revistei Hello!, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, s-a costumat în schelete și îl ținea de mână pe tatăl său, în timp ce Meghan Markle o ținea în brațe pe Lilibet Diana, micuța de doi îmbrăcată mult mai luminos, în roz.

Sussex Halloween jpg

Se pare că Ducii de Sussex și-au propus să se bucure de sărbătorile americane din plin. Nu mare ne-a fost uimirea în vară, când Prințul Harry a ieșit cu Prințesa Lilibet tot pe străzile din Montecito pentru a se bucura de artificiile date de Ziua Independenței.

Harry și Meghan se străduiesc să fie cât mai americani posibil.

Familia a fost văzută foarte voioasă în cartier, alături de numeroase alte familii, mai scrie sursa citată. Potrivit acesteia, bărbații casei, Harry și Archie duceau coșulețe în formă de dovleci, făcute special pentru a strânge dulciurile care sunt primite de colindătorii de Halloween.

Imaginea cu Ducii de Sussex și copiii s-a viralizat în online. Așa cum se observă, Prințul Archie a crescut foarte mult. Îi ajunge tatălui în talie, la doar patru ani.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt mari amatori de festivități de acest gen. Cei doi au imagini concludente în acest sens, când au sărbătorit Halloween-ul în 2021, alături de Eugenie, draga verișoară a Ducelui de Sussex și soțul acesteia, Jack Brooksbank.

Meg și Eugenie jpg

Prințul Harry și Meghan Markle se simt liberi în SUA. Dacă se mai aflau printre membrii activi regali britanici, aceste festivități nu ar fi fost posibile.

Membrii familiei regale britanice nu se pot costuma și sărbători Halloween-ul decât în mod privat, din cauza unei reguli stabilite de o fostă regină.

Foto: Profimedia și Twitter




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Harry și Meghan și-au dus copiii la colindat, de Halloween. Trick or treat Archie și Lilibet

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type