Prima pagină » Raiffeisen Bank: Anunt Important, ce da Gratuit, Garantat, Romanilor din Tara

Raiffeisen Bank: Anunt Important, ce da Gratuit, Garantat, Romanilor din Tara

de Roboțelul @ iDOR.info
raiffeisen-bank:-anunt-important,-ce-da-gratuit,-garantat,-romanilor-din-tara

Raiffeisen Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce da gratuit, in mod garantat, chiar in momentul de fata, pentru cei care se hotarasc sa devina clientii sai, totul numai pentru o perioada scurta de timp.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca romanii care aleg sa-si faca un card Mastercard, au posibilitatea de a primi garantat suma de 500 de LEI, daca se numara printre primii care profita de aceasta promotie speciala pana la data de 22 decembrie 2023, conform regulamentului in baza caruia se desfasoara campania.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, Raiffeisen a stabilit reguli simple pentru a avea sansa de a primi banii, deci nu trebuie sa facem foarte multe, insa ele trebuie sa fie respectate, altfel nu vom putea beneficia de ceea ce ne este oferit in momentul de fata de catre banca si e bine sa aveti in vedere acest lucru.

Raiffeisen nu este singura banca la care exista diverse tipuri de promotii de acest gen, asa ca merita sa profitati de aceasta ocazie inainte ca ea sa dispara, mai ales ca nu se stie cand, sau daca, va mai exista alta similara, iar pe website-ul bancii gasiti mai multe detalii cu privire la ceea ce se intampla.

Devino client Raiffeisen și primești 500 de lei garantat, dacă te numeri printre primii 100 de clienți noi cu card Mastercard din fiecare săptămână, până pe 22.12.2023. Nu ești printre primii 100 de clienți noi în fiecare săptămână? Nu-i nimic!

Încă ai șanse să câștigi unul dintre cele 300 de premii de câte 500 lei, prin tragere la sorți. Plata premiilor se va efectua direct în contul câștigătorilor, în perioada 25 – 31.01.2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Raiffeisen Bank: Anunt Important, ce da Gratuit, Garantat, Romanilor din Tara

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă