Prima pagină » Raiffeisen Bank: Mesajul Important pentru Romani, ce a Decis sa dea Gratuit Acum!

Raiffeisen Bank: Mesajul Important pentru Romani, ce a Decis sa dea Gratuit Acum!

de Roboțelul @ iDOR.info
raiffeisen-bank:-mesajul-important-pentru-romani,-ce-a-decis-sa-dea-gratuit-acum!

Raiffeisen Bank, in perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2023, ii invită pe romani să descopere avantajele asigurărilor Junior Protect Plus și Senior Protect Plus, oferite în parteneriat cu UNIQA. Această campanie nu numai că îți asigură protecție și siguranță, dar îți oferă și posibilitatea de a participa la o tragere la sorți cu premii excepționale: 4 iPhone 14, cele mai recente și inovatoare telefoane de la Apple.

Asigurarea de viață cu componentă de economisire este o soluție ideală pentru a te proteja în situații neprevăzute. În același timp, aceasta îți permite să economisești pentru un viitor confortabil sau pentru a susține financiar planurile și visele celor dragi. Acest tip de asigurare oferă un echilibru perfect între siguranță și economisire, adecvat pentru toate etapele vieții.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor asigurări oferite de Raiffeisen Bank este procesul de încheiere a contractului, extrem de simplificat și accesibil. Nu este necesar un examen medical sau o evaluare a ocupației pentru a putea accesa aceste asigurări. Polița se emite pe loc, făcând întregul proces rapid și fără complicații.

Pentru a participa la campanie și a avea șansa de a câștiga unul dintre cele 4 iPhone 14, tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre asigurările Junior Protect Plus sau Senior Protect Plus de la Raiffeisen Bank. Participarea la tragerea la sorți este automată odată cu achiziționarea asigurării.

Această campanie este o oportunitate excelentă de a te asigura că tu și cei dragi sunteți protejați, totodată având șansa de a câștiga un premiu remarcabil. Raiffeisen Bank își reafirmă angajamentul de a oferi servicii de calitate, accesibile și avantajoase pentru clienții săi.

Nu rata această șansă unică oferită de Raiffeisen Bank! Vino în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2023 și alege asigurarea potrivită pentru tine și familia ta. O grijă în minus, un premiu în plus!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Raiffeisen Bank: Mesajul Important pentru Romani, ce a Decis sa dea Gratuit Acum!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă