Prima pagină » Ritualul din dormitor cu care Josephine îl scotea din minți pe Napoleon. Pasiunea dintre ei era vulcanică

Ritualul din dormitor cu care Josephine îl scotea din minți pe Napoleon. Pasiunea dintre ei era vulcanică

de Roboțelul @ iDOR.info
ritualul-din-dormitor-cu-care-josephine-il-scotea-din-minti-pe-napoleon.-pasiunea-dintre-ei-era-vulcanica

Pasiunea nebună a secolului! Napoleon și Josephine, între iubire mistuitoare și tehnici sexuale nebănuite.

Joaquin Phoenix și  Vanessa Kirby în Napoleon, Profimedia jpg

Relația lor a fost atât de furtunoasă, dramatică și în mod deschis atât de sexuală, încât a perturbat și alarmat în egală măsură societatea franceză, în timp ce isprăvile cuplului – în budoar și pe câmpul de luptă – au devenit subiectul unei legende.

”Napoleon” este un film istoric din 2023, regizat și produs de Ridley Scott și scris de David Scarpa. Bazat pe povestea adevărată a lui Napoleon Bonaparte, înfățișând în primul rând ascensiunea liderului francez la putere, precum și relația sa cu împărăteasa Joséphine, filmul îi are în rolurile principale pe Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon și pe Vanessa Kirby în rolul lui Joséphine. Pe actriță poate v-o reamintiți și din serialul eveniment ”The Crown”, unde o juca pe Prințesa Margaret în tinerețe, sora Reginei Elisabeta.

Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (3) jpg

”Napoleon” a avut premiera la Salle Pleyel din Paris pe 14 noiembrie 2023 și a fost lansat în Statele Unite și Regatul Unit pe 22 noiembrie 2023, de Columbia Pictures și Apple Original Films, prin Sony Pictures Releasing, înainte de a difuza pe Apple TV+ ulterior.

În general, a primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude pentru prestațiile lui Phoenix și Kirby, dar și pentru secvențele de luptă, în timp ce lungimea, scenariul și regia lui Scott au primit critici.

Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby au ilustrat foarte bine pasiune nebună ce exista între împăratul francez și a sa Josephine, celebră pentru sexualitatea sa tumultoasă.

Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (1) jpg

L-a ținut pe Napoleon captivat de feminitatea, în ciuda ciudățeniilor din acele timpuri, când dușurile și băile erau o raritate.

Imaginea 1/2: Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia

Josephine l-a încătușat pe Napoleon cu tehnicile sale sexuale, făcându-l să revină des și să vrea mai mult. În principal, împăratul era sclavul unei tehnici considerate de el foarte senzuale, care îl excita maximm adora să atingă zonele intime ale femeilor cu mâna și să le aducă la orgasm, în felul acesta.

Regizorul Sir Ridley, în portofoliul căruia se găsesc titluri ca Gladiator și Alien, subliniază că au fost publicate 10.400 de cărți despre viața lui Napoleon: „una în fiecare săptămână de când a murit”.

Mult mai puțin s-a scris însă despre singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat și al cărei nume l-ar fi pronunțat Napoleon la finalul vieții sale.

Nu întâlnise niciodată o femeie ca ea: majoritatea întâlnirilor lui anterioare fuseseră bâjbâituri stângace cu doamne de comapanie. Și-a pierdut virginitatea într-un bordel din Paris, se pare că la a patra încercare!

La scurt timp de la întâlnirea cu Josephine, Napoleon în vârstă de 26 de ani s-a îndrăgostit fără speranță de văduva cu doi copii. Așa a început romantismul vulcanic care l-ar fi stimulat pe Napoleon prin Europa, l-ar fi aruncat în accese de furie nestăpânită și i-ar fi stimulat poftele.

După prima dată când au făcut dragoste în 1795, el i-a scris: „M-am trezit plin de tine. Amintirea serii îmbătătoare de ieri nu mi-a mai dat odihnă simțurilor. Dulce și incomparabilă Josephine… Buzele tale au o flamă ce mă arde! Ne vedem în 3 ore, până atunci nu mă săruta, căci sărutările tale îmi mistuiesc sufletul!”.

Au făcut dragoste, s-au luptat și s-au certat, apoi au făcut dragoste din nou. Napoleon a numit-o Josephine – numele ei complet fiind Marie-Josephe-Rose. Împăratul se minuna de efectul pe care îl avea asupra lui!

Îi alinta părțile intime ale iubitei cu fel de fel de apelative, mai frecvent ”mica mea pădure neagră”.

Se spune și că Josephine îl subjuga cu o tehică sexuală aparte, denumită ”zig-zag”.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ritualul din dormitor cu care Josephine îl scotea din minți pe Napoleon. Pasiunea dintre ei era vulcanică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google