Prima pagină » Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: E un fluture ală?

Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: E un fluture ală?

de Roboțelul @ iDOR.info
ruby,-in-cea-mai-scurta-rochie-din-garderoba-sa.-artista-a-lasat-la-vedere-un-tatuaj-pe-care-fanii-nu-l-stiau:-e-un-fluture-ala?

Ruby este cunoscută pentru ținutele sale pline de senzualitate. Artista are în garderobă piese vestimentare îndrăznețe, care îi pun în valoarea silueta de invidiat, și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele voluptoase. 

Recent, cântăreața în vârstă de 34 de ani s-a fotografiat în cea mai scurtă rochie din garderobă. Piesa vestimentară de un verde neon s-a mulat perfect pe trupul său lucrat intens la sala de fitness, iar decolteul i-a pus în evidență bustul generos. 

Citește și: Cum a reacționat Ruby după ce fanii au speculat că este însărcinată: „Grasă și frumoasă”

Poziția în care s-a fotografiat artista, dar și rochia extrem de scurtă, au lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii lui Ruby nu-l știau. Câțiva dintre urmăritorii artistei au încercat să-și dea seama ce se ascunde pe piciorul acestea: „E un fluture ală?”/ „Ruby, ce ai la picior?”/ „Cred că sunt doi fluturi”. 

Cu toate acestea, au fost și câțiva fani ai artistei care au elucidat misterul: „Are câte o fundiță pe fiecare picior”/ „Dacă o urmăreați de mult știați deja ce are tatuat acolo”. 

Ruby a ajuns la spital după ce și-a injectat o substanță pentru a obține un bronz perfect

Din dorința de a avea un bronz perfect însă fără a se expune la soare, Ruby a ales să-și injecteze acasă, singură, o substanță folosită de culturiști. Evident, la scurt timp, efectele adverse au apărut, iar artista a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. În cadrul unui interviu pentru un ziar monden, artista a povestit că și-a injectat o doză mai mare, fără să-și dea seama însă, ceea ce a dus la apariția efectelor adverse.

Citește și: Ruby, imagini de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat într-o ținută foarte elegantă

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin. M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44. Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a declarat cântăreața, conform SpyNews.ro.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: E un fluture ală?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google