Prima pagină » Samsung Galaxy A15 5G apare în randări cu iz realist, cu săptămâni înainte de lansare

Samsung Galaxy A15 5G apare în randări cu iz realist, cu săptămâni înainte de lansare

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-a15-5g-apare-in-randari-cu-iz-realist,-cu-saptamani-inainte-de-lansare

Au apărut pe web o mulțime de zvonuri legate de Galaxy A15 5G în ultimele săptămâni. Vorbim despre un telefon midrange, posibil cel mai ieftin terminal din portofoliul Samsung care va primi un ecran AMOLED. Ar sosi atât în variantă 4G, cât și în variantă 5G și deși am văzut randări ce prezintă aspectul său în trecut, azi telefonul și-a făcut apariția într-un set de fotografii cu iz realist. Mai jos avem detalii.

Pare că vorbim despre randări oficiale de această dată, dezvăluite de publicația Newzonly. Telefonul e fabricat din policarbonat, are o bărbie generoasă în partea frontală, decupaj Infinity-U pentru camera selfie. Ecranul măsoară 6.5 inch, vine cu rezoluție Full HD+, oferă refresh rate de 90Hz. În spate observăm 3 camere foto. Zvonurile din trecut spun că vom găsi aici un senzor principal de 50 MP, unul de 5 MP ultrawide și unul de 2 MP bokeh. Camera selfie ar avea 13 MP.

Galaxy A15 5G va aduce un procesor MediaTek Dimensity 6100+, până la 128 GB de stocare, dar și slot pentru carduri microSD. Posibil să primim o baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se va realiza la 25W pe fir. Telefonul ar costa în jur de 149 de euro la debut, similar cu predecesorul. Marele upgrade în acest caz ar fi pus pe seama display-ului AMOLED care va oferi culori vibrante și contrast ridicat.

Nu știm încă când va debuta telefonul. Deși zvonurile din online spun că ar sosi în ianuarie, pare că Galaxy A15 5G va fi anunțat mai curând decât ne-am aștepta. Posibil să sosească chiar în decembrie, mai ales că s-a decalat și lansarea flagship-urilor din seria Galaxy S24.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy A15 5G apare în randări cu iz realist, cu săptămâni înainte de lansare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă