Prima pagină » Schimbarea de la YouTube care te va bucura, dacă ai un abonament Premium. Cum te ajută să te bucuri mai abitir de clipurile preferate

Schimbarea de la YouTube care te va bucura, dacă ai un abonament Premium. Cum te ajută să te bucuri mai abitir de clipurile preferate

de Roboțelul @ iDOR.info
schimbarea-de-la-youtube-care-te-va-bucura,-daca-ai-un-abonament-premium.-cum-te-ajuta-sa-te-bucuri-mai-abitir-de-clipurile-preferate

YouTube Premium s-ar putea să fi devenit mai scump în ultimul an, însă compania a adăugat destul de frecvent și noi funcționalități, pentru ca tu să simți că merită să plătești.

Vezi și: Mii de oameni dezinstalează aplicațiile care blochează reclamele de pe YouTube: Care este motivul

YouTube, în goana după îmbunătățiri

În special, YouTube Music a primit multe upgrade-uri în 2023, iar gigantul anunță alte caracteristici experimentale și oferte pentru abonații săi.

Probabil cea mai semnificativă este că funcția de redare „îmbunătățită” la 1080p de pe YouTube este disponibilă pentru toată lumea, indiferent de dispozitivul folosit.

A început ca o caracteristică exclusivă pentru iOS, dar acum este disponibilă și pe Android, pe web și pe televizoarele inteligente.

Această setare de calitate oferă un bitrate îmbunătățit, care, conform YouTube-ului, conține mai multe informații per pixel.

Setarea îmbunătățită la 1080p a început să fie disponibilă pentru unii utilizatori pe web în această vară, dar ar trebui să fie accesibilă pentru toți abonații Premium, indiferent de dispozitivul folosit.

În același spirit, o caracteristică de „continuare a vizionării” pe care YouTube a lansat-o pentru telefoane și pe web este acum disponibilă și pentru tablete și televizoare inteligente.

Practic, dacă te uiți la un videoclip pe un dispozitiv, toate celelalte dispozitive vor reține ce urmărești și unde ai întrerupt pentru a putea continua videoclipul.

Vezi și: Secretele YouTube: ce nu știai despre cel mai mare site cu videoclipuri de pe internet

Va introduce inteligența artificială

Compania a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că testează rezumate generate de AI ale secțiunilor de comentarii, precum și un chatbot care poate încerca să răspundă la întrebări.

Rețeaua de socializare video nu a făcut un anunț complet atunci, ci a dat câteva informații pe o pagină de suport, dar acum, cu vestea recentă, poți să te înscrii pentru a testa chatbot-ul.

YouTube spune că doar un număr limitat de persoane vor putea participa la test, așa că nu ezita dacă vrei să încerci. Detaliile despre caracteristicile experimentale ale YouTube-ului le poți găsi aici.

De fapt, are și câteva avantaje decente disponibile în prezent pentru abonații Premium. Printre ele se numără perioade de încercare de trei luni pentru Discord Nitro, Walmart+ și Game Pass pentru PC-uri.

Vezi și: Funcția nouă de la YouTube la care nu te așteptai: ce poți face de acum pe platforma de videoclipuri




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Schimbarea de la YouTube care te va bucura, dacă ai un abonament Premium. Cum te ajută să te bucuri mai abitir de clipurile preferate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă