Prima pagină » Schimbarea introdusă de WhatsApp: utilizatorii nu mai pot folosi funcția de print screen în anumite cazuri

Schimbarea introdusă de WhatsApp: utilizatorii nu mai pot folosi funcția de print screen în anumite cazuri

de Roboțelul @ iDOR.info
schimbarea-introdusa-de-whatsapp:-utilizatorii-nu-mai-pot-folosi-functia-de-print-screen-in-anumite-cazuri

07-04-2024 | 13:19

Shutterstock

Aplicația de mesagerie WhatsApp se află într-o continuă dezvoltare, periodic având loc noi schimbări pentru utilizatori. Iată de ce nu se mai poate folosi funcția de print screen în anumite situații.  

autor

Recent, WhatsApp a luat o nouă măsură pentru a-ți proteja confidențialitatea. Utilizatorii nu mai pot face capturi de ecran și nici nu mai pot filma ecranul telefonului în anumite situații.

WhatsApp și funcția de print screen

Este vorba doar despre mesajele temporare „view once”. Funcția este limitată doar la aceste tipuri de conținut, însă poți să faci în continuare capturi de ecran pentru alte mesaje.

Este important de știut că, atunci când trimiți un mesaj „view once”, destinatarul nu va putea să-l păstreze sau să-l salveze, însă mare atenție, poate face o poză cu un alt dispozitiv pentru a revedea conținutul. Această nouă funcție a fost lansată inițial pentru utilizatorii versiunii beta, însă la scurt timp a fost implementată pentru toți utilizatorii.

Schimbările care vor avea loc în 2024

WhatsApp se pregătește să aducă schimbări importante în 2024, lansând trei noi funcții care vor revoluționa experiența utilizatorilor. După succesul funcțiilor precum editarea mesajelor și trimiterea de videoclipuri în HD, aplicația se îndreaptă către o nouă etapă a evoluției sale.

Citește și

Conform informațiilor de la WABetaInfo.com, una dintre cele mai așteptate schimbări este posibilitatea de a partaja actualizările de stare pe Instagram. Într-o eră în care interconectivitatea platformelor sociale este din ce în ce mai importantă, această funcție va permite utilizatorilor să-și împărtășească starea WhatsApp direct în povestea lor de pe Instagram, simplificând astfel procesul de partajare a conținutului.

O altă noutate interesantă este capacitatea de a partaja sunet în timpul unui apel video. Această funcție va aduce o nouă dimensiune comunicării pe WhatsApp, permițând utilizatorilor să se bucure de experiențe multimedia complete atunci când interacționează cu prietenii și familia.

În plus, introducerea numelui de utilizator pe WhatsApp va facilita conexiunile între utilizatori, eliminând necesitatea de a partaja numărul de telefon pentru a stabili legătura. Prin intermediul unui nick-name personalizat, utilizatorii vor putea găsi și interacționa mai ușor cu persoanele din lista lor de contacte.

Aplicații care interzic print screen-ul

Ca și în cazul WhatsApp, nici pe Instagram nu poți face printscreen dacă persoana cu care comunici îți trimite un conținut „view once”. Însă și aici trebuie să fii atent la ceea ce trimiți, fiindcă se pot face fotografii cu un alt dispozitiv la conținutul primit.

Snapchat este o altă aplicație unde nu poți face print screen la conversație. În cazul în care vrei să păstrezi o conversație, ținând cont că pe această aplicație mesajele se șterg de la sine, persoana cu care comunici va vedea imediat faptul că ai făcut print screen, fie la conversație, fie la o poză.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: StirilePROTV

Etichete: sfaturi, Whatsapp, functii WhatsApp ,

Dată publicare: 07-04-2024 13:18

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

„O poză pe WhatsApp nu ne ajută”. Haosul din farmacii se acutizează după noile reguli pentru antibiotice

Stiri Sanatate

Recomandări

Cum a reușit Rusia să surprindă NATO în plin război. Geoană:

Stiri actuale

Cum a reușit Rusia să surprindă NATO în plin război. Geoană: „A făcut două lucruri mai repede decât am anticipat”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că Rusia a reușit să surprindă Alianța, deși se află în plin război și sub sancțiuni internaționale.

Nicolas Schmit (PES), despre majorarea salariului minim european și în România: „Nu poate fi același în toate statele membre”

Stiri Politice

Nicolas Schmit (PES), despre majorarea salariului minim european și în România: „Nu poate fi același în toate statele membre”

Nicolas Schmit, candidatul comun al Partidului Socialiștilor Europeni (PES) la preşedinţia Comisiei Europene, a acordat un interviu în exclusivitate pentru PRO TV.

Pacienții români care au nevoie de recuperare medicală se chinuie din incompetența unor funcționari nepăsători

Romania, te iubesc!

Pacienții români care au nevoie de recuperare medicală se chinuie din incompetența unor funcționari nepăsători

Recuperare fără scăpare, partea I. Vorbim despre recuperarea medicală, mai precis despre lipsa ei. Există locuri în care s-ar putea face, dar clădirile zac abandonate, nefolosite, din incompetența unor funcționari nepăsători la suferința oamenilor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Schimbarea introdusă de WhatsApp: utilizatorii nu mai pot folosi funcția de print screen în anumite cazuri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă