Prima pagină » Suki Waterhouse și Robert Pattinson vor deveni părinți. Artista a făcut anunțul într-un mod inedit: „Ar putea să vă distragă atenția”

Suki Waterhouse și Robert Pattinson vor deveni părinți. Artista a făcut anunțul într-un mod inedit: „Ar putea să vă distragă atenția”

de Roboțelul @ iDOR.info
suki-waterhouse-si-robert-pattinson-vor-deveni-parinti.-artista-a-facut-anuntul-intr-un-mod-inedit:-„ar-putea-sa-va-distraga-atentia”

Suki Waterhouse a anunțat că este însărcinată cu primul copil.

Suki Waterhouse și Robert Pattinson vor deveni părinți. Artista a făcut anunțul într-un mod inedit:

Suki Waterhouse a anunțat că este însărcinată, așteptând primul copil cu Robert Pattinson. După luni întregi de speculații privind sarcina, vedeta din „Daisy Jones & the Six” a confirmat că așteaptă primul ei copil în timpul prestației sale de la Festivalul Corona Capital din Mexico City, duminică, 19 noiembrie.

Suki Waterhouse și Robert Pattison vor avea un copil

Burtica în creștere a actriței britanice a fost expusă la vedere, ea purtând o rochie mini roz strălucitoare și o haină cu pene pentru spectacol. În timpul prestației sale, Waterhouse a făcut și o glumă prin care a lăsat de înțeles că nu mai poate ține sarcina ascunsă.

„Am decis să port ceva deosebit de strălucitor astăzi pentru că m-am gândit că ar putea să vă distragă atenția de la altceva ce se întâmplă. Nu sunt sigură că funcționează”, a spus ea într-o înregistrare video în timp ce gesticula spre burta ei.

Înainte de anunț, surse au declarat pentru Page Six că Waterhouse, în vârstă de 31 de ani, și Pattinson, în vârstă de 37 de ani, erau „încântați” că își întemeiază o familie. Cântăreața a stârnit primele zvonuri de sarcină în octombrie, în timpul unei apariții rare alături de actorul din „Twilight” la Premiile GO din Los Angeles. Cuplul a fost văzut mai târziu într-o drumeție în parcul Griffith din Los Angeles la începutul lunii noiembrie, unde Waterhouse a fost fotografiată într-un pulover albastru marin și pantaloni scurți gri.

sursa: profimedia

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei doi se întâlnesc de cinci ani, însă au reușit să își țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Pattinson și Waterhouse și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu în decembrie 2022, când au participat la o prezentare de modă Dior în Giza, Egipt. Cuplul a fost fotografiat pe covorul roșu, precum și așezat unul lângă altul la show.

Actrița a oferit detalii despre relația lor

În februarie, Waterhouse, care s-a întâlnit anterior cu Bradley Cooper, a oferit mai multe detalii despre relația lor, dezvăluind că nu petrec niciodată mai mult de două luni separat atunci când lucrează.

„Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani. Am avut două zile libere zilele trecute și a fost ca și cum, fără îndoială, mă întorc să-l văd. Apoi vine el. Întotdeauna sunt incredibil de entuziasmată când îi văd numele apărând pe telefonul meu sau chiar și un mesaj, și cred că și el simte același lucru pentru mine. Mereu avem atât de multe de spus, iar eu îl găsesc amuzant.”, a declarat actrița și cântăreața pentru Sunday Times.

Ea a dezvăluit, de asemenea, în cadrul podcastului „Driven Minds” de la Apple, că cei doi s-au mutat împreună la începutul acestui an.

„Nu mi se pare un lucru atât de nebunesc. Și sunt foarte norocoasă pentru că el acceptă atât de bine dezordinea și haosul. Nu spune niciodată nimic despre asta. El crede că este, într-un fel, fermecător. Așa că sunt foarte norocoasă pentru asta”, a declarat ea pentru gazda Gillian Sagansky în octombrie

Citește și:
Cum răspunde Edward Sanda celor care îl critică pentru comportamentul de la America Express: „Lumea își dă cu părerea…’

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Suki Waterhouse și Robert Pattinson vor deveni părinți. Artista a făcut anunțul într-un mod inedit: „Ar putea să vă distragă atenția”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google