Prima pagină » Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. „Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră”

Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. „Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră”

de Roboțelul @ iDOR.info
oana-radu-s-a-despartit-de-sotul-ei,-la-trei-ani-de-la-cununia-civila.-„nu-suntem-in-cea-mai-buna-perioada-din-viata-noastra”

Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, după trei ani de la cununia civilă. În ultimul timp au apărut speculații cu privire la răcirea relațiilor dintre ei, după ce solista de 29 de ani nu a mai postat nicio imagine cu Cătălin Dobrescu.

Citește și: Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

În august 2020, Oana Radu se căsătorea cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel care a și ajutat-o să slăbească și să se îndrăgostească de sport. El a fost și cel cu sprijinul căruia a trecut peste tragedia care a marcat-o pentru totdeauna, când iubitul ei de la acea vreme a fost incendiat în scara blocului și după 25 de zile de spitalizare a murit, în septembrie 2019. Atunci ea s-a refugiat în sport și a decis să-și schimbe viața. Pe Cătălin îl cunoștea de ani buni, iar el i-a devenit antrenor, prieten și mai apoi iubit.

oana radu (1)

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Lucrurile s-au schimbat, însă, iar fanii Oanei au observat că aceasta a renunțat să mai posteze imagini cu soțul ei și că pare abătută în poze. După săptămâni de zvonuri și întrebări, cântăreața a comentat pe marginea subiectului. A recunoscut despărțirea, dar nu a vrut să dea detalii despre motivele care au dus la separare.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim”, a transmis Oana Radu pe Instagram

Citește și: Oana Radu, fabuloasă după ce a slăbit zeci de kilograme: „Am așteptat 29 de ani ca să postez poza asta!”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. „Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă