Prima pagină » TCL a pregătit oferte exclusive de Black Friday, inclusiv televizoare de dimensiuni mari și electrocasnice smart; De unde le poți comanda?

TCL a pregătit oferte exclusive de Black Friday, inclusiv televizoare de dimensiuni mari și electrocasnice smart; De unde le poți comanda?

de Roboțelul @ iDOR.info
tcl-a-pregatit-oferte-exclusive-de-black-friday,-inclusiv-televizoare-de-dimensiuni-mari-si-electrocasnice-smart;-de-unde-le-poti-comanda?

TCL este un brand care a crescut semnificativ în ultimii ani ca și popularitate, iar astăzi aflăm ce oferte speciale ne-a pregătit compania pentru perioada Black Friday 2023 care continuă pe plan local. Avem de-a face cu o selecție de televizoare QD-Mini LED TV de dimensiuni mari, cât și de electrocasnice smart pentru o experiență ideală de vizionare și pentru un stil de viață mai bun.

TCL 55C805 

Primul televizor de pe listă se numește TCL 55C805 și pune la bătaie un panou de 55 inch cu tehnologie QD-Mini LED, plus rezoluție 4K UHD. Are luminozitate maximă de 1600 nits și este excelent și la gaming având rată de refresh de 144Hz. Vine și cu HDR, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision, fiind ideal pentru consumul de filme și seriale. 

TCL 55C805

Televizorul este disponibil pe EMAG, cu 30% reducere (preț initial 3.999,99 RON, preț redus 2.799,99 RON). Pe evoMAG este disponibil la prețul de 2.999,99 RON. Pe PC Garage îl vei găsi la 2.998,99 RON, redus de la 4.998,99 RON. De asemenea, tot pe PC Garage sunt disponibile variantele la 75 inchi și la 85 de inchi, iar pe evoMAG la 50 inchi și 65 inchi.

TCL 75C845 

Un televizor uriaș este TCL 75C845, care după cum ți-ai dat seama, oferă un panou de 75 inch, adică 189 cm. Livrează performanțe extraordinare când vine vorba de calitatea imaginii, oferă rezoluție 4K Ultra HD și ceva interesant este faptul că tehnologia de iluminare de fundal este susținută de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0. 

TCL 75C845

Rulează Google TV și îți oferă Wi-Fi plus conectivitate Bluetooth. Televizorul este disponibil pe PC garage la prețul de 6.498,99 RON, redus de la 7.098,99 RON. Pe evoMAG găsiți varianta sa la 55 inchi, la 3.899,99 RON. Ca reminder, noi am testat varianta de 65 inch în această toamnă, modelul 65C845, dacă vrei să citești recenzia completă aici

TCL 65C745

Dacă vrei o experiență excepțională de divertisment acasă atunci vei alege TCL 65745 4K, televizor cu Dolby Vision și Dolby Atmos la pachet. Pune la bătaie o rezoluție 4K vibrantă cu 1 miliard de culori și un sunet care te învăluie. Avem și HDMI pentru experiență de joc la rezoluții video ridicată, optimizare automată a imaginii și latență scăzută, plus 120Hz refresh rate.

TCL 65C745

Are design elegant, fără margini, plus ornamente metalice și oferă Google Cast. Televizorul este disponibil pe PC Garage la 3.298,99 RON, redus de la 3.998,99 RON. Este de asemenea disponibil și în varianta de 55 inchi.

TCL FreshIN

De asemenea, în oferta de Black Friday sunt incluse și aparatele de aer condiționat TCL din seria FreshIN. Acestea au fost concepute din start pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior și livreawză un mediu sănătos și plătu pentru a te relaxa. 

TCL FreshIN

Au un sistem bidirecțional de înlocuire a aerului proaspăt și elimină aerul nesănătos din interior. Se curăță eficient mediul de particule nedorite, cum ar fi praful, părul de animale și poluanții. Cuplat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, aerul circulat este mult mai sănătos pentru cei cu alergii.

Aparatele de aer condiționat TCL FreshIN sunt disponibile la prețul redus de 2.849,90 RON pe EMAG, Media Galaxy și Altex.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: TCL a pregătit oferte exclusive de Black Friday, inclusiv televizoare de dimensiuni mari și electrocasnice smart; De unde le poți comanda?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type