Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și un sistem audio de ultimă generația adus de către Sony pentru cei dornici să impresioneze gașca de prieteni sosită în vizită.

1. Boxă Sony ULT TOWER 10 👈🖱️

🔺Funcții special concepute pentru petreceri reușite

A fost listată de câteva zile în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră. Este un produs vândut și livrat de eMAG, dar pentru moment descoperiți Sony ULT TOWER 10 doar în showroom.

🔺Boxa este uriașă și mă aștept ca și sunetul oferit să impresioneze cu adevărat

Are o distribuție a sunetului la 360 de grade, egalizator pe 7 benzi, lumini de petrecere, microfon wireless Sony încorporat cu posibilitate de control prin comenzile Echo și Key de pe panoul superior. Poate fi adăugat un al doilea microfon pentru a face un duet sau o chitară de acompaniament. Apropo, este o boxă de dimensiuni generoase după cum vedeți în imaginea de mai sus.

2. iPhone 15 cu 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Cea mai ieftină variantă de culoare a iPhone 15

A strâns nota 4.72 din peste 230 de review-uri. Mi se pare o alegere bună pentru cine caută un smartphone compact cu suport software pe termen lung, preț ceva mai bun la revânzare față de un telefon Android echivalent, cameră cu rezultate bune și autonomie ok.

3. MacBook Pro de 14 inci cu Apple M3 👈🖱️

🔺Are nota 4.80 din 20 de review-uri

Mi se pare a fi una dintre cele mai bune propuneri pentru cei ce caută un laptop performant, capabil să ducă procesare foto și video la nivel înalt, dar și să iasă în evidență printr-o autonomie peste notebook-urile cu Intel / AMD și Windows.

4. Piscină rotundă cu filtru și pompă inclusă 👈🖱️

🔺Peste câteva săptămâni vor fi la mare căutare

Are diametru de 366 cm și înălțime de 76 cm. Este potrivită pentru cei mici, iar în pachet sunt incluse și pompa cu filtru. Reducerea de 15% se activează pentru cei ce sunt abonați ai Genius.

5. Cel mai performant televizor Neo QLED Samsung din 2024 👈🖱️

🔺Prețul este de-a dreptul uriaș, la rândul său

Samsung a adus smart TV-urile în generație 2024 la precomandă. Modelul de mai sus are diagonala de 214 cm, rezoluție 8K, rată de refresh la 100Hz și tehnologii precum ALLM, HGiG, Super Ultra Wide Game View, Q-Symphony și Dolby Atmos pentru sunet și multe, multe altele.

Îl puteți găsi și pe alte diagonale: 163 cm sau 189 cm.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.