Prima pagină » Uber și Bolt au un nou competitor, deocamdată doar în București. Este un brand românesc și folosește doar mașini Tesla

Uber și Bolt au un nou competitor, deocamdată doar în București. Este un brand românesc și folosește doar mașini Tesla

de Roboțelul @ iDOR.info
uber-si-bolt-au-un-nou-competitor,-deocamdata-doar-in-bucuresti.-este-un-brand-romanesc-si-foloseste-doar-masini-tesla

În cazul în care ai o afinitate pentru Tesla, iar pe Uber și Bolt sunt doar câteva exemplare, tocmai s-a inventat un serviciu de ride-hailing (taximetrie cu comandă online) special pentru tine.

Disponibil momentan doar în București, noua companie, denumită Blue, a fost creată din start ca o alternativă similară pentru Bolt și Uber. În prima fază de dezvoltare în România, are în spate o flotă de 100 de autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y. Cel ma important detaliu și particularitatea care probabil va face diferența pentru mulți clienți constă în faptul că Blue este un brand românesc.

Parte din rețeaua de mobilitate Autonom, compania Blue a avut nevoie de o investiție de start de aproximativ 5 milioane de euro pentru a intra pe piață, conform Adevărul. Deși lansarea exclusiv în București cu o rețea de 100 de autovehicule electrice Tesla nu va reprezenta o încântare pentru toți românii, planurile de extindere și în alte orașe importante există deja.

„Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului”, a spus Andrei Stancu, CEO Blue Technology, conform sursei citate.

Citește și:

Înainte să meargă la Cluj, Brașov, Timișoara sau Iași, Blue își propune extinderea flotei de autoturisme în Capitală până la 200 de autoturisme. Șeful companie este optimist că extinderea în capitală, iar aplicația Blue poate fi deja descărcată din Apple AppStore și Google PlayStore, dacă ajungi prin București.

„Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium”, a conclzuionat Ștefan Dan, co-fondator al Autonom Group.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Uber și Bolt au un nou competitor, deocamdată doar în București. Este un brand românesc și folosește doar mașini Tesla

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă