Prima pagină » Veste importantă pentru fanii serialului Las Fierbinți

Veste importantă pentru fanii serialului Las Fierbinți

de Roboțelul @ iDOR.info
veste-importanta-pentru-fanii-serialului-las-fierbinti

Marti, 28 Noiembrie 2023, ora 12:55

2260 citiri

Veste importantă pentru fanii serialului Las Fierbinți, vârful de lance al Pro TV

Las Fierbinti FOTO facebook

În această săptămână, locuitorii celui mai cunoscut sat din România își dau doctoratul în comedie! Marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea prin ce peripeții mai trec Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje, în trei noi episoade din Las Fierbinți.

​Soția lui Brânzoi lipsește de acasă în repetate rânduri. Motivul? „Prima oară, s-a dus că o durea capul, dar vărul ăsta, dentistul, a văzut că avea ceva la măsea. A chemat-o de cel puțin 10 ori ca să o lucreze. Știi ce bine lucrează? Te uiți în gura ei și nici nu-i vezi plomba. Îți spun sincer, eu nici nu știam de vărul ăsta, dar mare noroc am avut cu el!”, îi va povesti Brânzoi lui Ardiles. Totuși, hoțul satului îi va mărturisi lui Brânzoi că el este convins că nevasta lui îl înșală cu așa-zisul dentist. Cum va reacționa acesta la cele auzite, vom afla în câteva ore.

Firicel va fi extrem de supărat deoarece nu înțelege logica din spatele calificativelor date elevilor în școala primară: „Gata! Eu merg să mă lămuresc cu învățătoarea asta. Cum vine asta? Copilul ia BINE și plânge toată ziua!”, îi va spune acesta lui Celentano. Prin urmare, cei doi prieteni vor merge la instituția unde învață copilul lui Firicel, pentru a cere lămuriri. Rămâne de văzut ce explicații îi va da doamna învățătoare părintelui revoltat.

Celentano se va trezi mahmur, la umbra unui copac. Ceva obișnuit pentru el, însă de data acesta, va avea legată de mână o lesă… cu un câine! „Care a făcut glume cu mine de a legat de mine javra asta?”, va spune el nervos. Firicel îi va sugera să îl lase pe stradă, însă Celentano nu va fi de acord: „Dacă-l fură cineva? Dacă dă prostul de Nicu Rață cu mașina peste el? Nu se poate! Dacă-l iau acasă… soacră-mea nu suportă animalele, mă trezesc că-l face tocană. Merg și eu cu tine, poate că în drum găsesc aparținătorul”. Dacă cei doi prieteni vor reuși să găsească stăpânul animalului, vom afla joi seară.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO.

Eveniment Quarterly Report

Nu e Crăciun fără ”Singur Acasă”! Când și unde se pot vedea filmele în 2023

Ca de obicei, românii se vor delecta în apropierea Crăciunului cu filmele din seria „Singur Acasă”, la PRO TV. Astfel, conform protv.ro, pe 16, respectiv 23 decembrie, postul de…

Adela Popescu se întoarce în televiziune. Unde va putea fi văzută actrița

Actrița Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, va reveni cât de curând în televiziune, după ce a luat o pauză pentru a se ocupa de cei trei băieți ai cuplului. „În principiu da, tot…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Veste importantă pentru fanii serialului Las Fierbinți

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă