Prima pagină » Veste pentru salariații Horse de pe Platforma Industrială Mioveni

Veste pentru salariații Horse de pe Platforma Industrială Mioveni

de Roboțelul @ iDOR.info
veste-pentru-salariatii-horse-de-pe-platforma-industriala-mioveni

Veste pentru salariații Horse de pe Platforma Industrială Mioveni.

Într-o notă informativă emisă de către Horse Romania S.A., salariații de pe platforma Mioveni sunt informați în legătură cu activitatea din acest weekend.

Aceasta se va desfășura după cum urmează:

„Linia de asamblare motoare HRxx va lucra: duminică, 26 noiembrie, schimbul 2.

Activitățile pentru noile proiecte se vor derula pe toate liniile, sâmbătă, 25 noiembrie, și duminică, 26 noiembrie, în afara programului de lucru viață serie.

Liniile de turnare, uzinare piese și funcțiile suport își vor adapta programul de lucru și numărul de personal în funcție de volumele necesare pentru a răspunde comenzilor clienților externi (Horse – Valladolid, Cacia, ș.a.).”

Ce reprezintă HORSE (sursa wikipedia.com)

Deținut de Renault și Geely, proiectul HORSE este o asociere pentru producția de motoare cu combustie internă (ICE) și motoare hibride.

Denumit provizoriu Proiect Horse de către Renault, parteneriatul propus este programat să dezvolte noile sisteme de propulsie în cinci centre globale de cercetare și dezvoltare din partea Renault.

Grupul Renault și mărcile omonime Geely vor fi primele care vor primi trenurile motopropulsoare și mai târziu vor fi furnizate mașinilor Dacia, Volvo, Lynk & Co și Proton, precum și celor Nissan și Mitsubishi Motors. Aprovizionarea către terți face, de asemenea, parte din plan.

În iulie 2023, Renault a anunțat că și-a divizat operațiunile ICE și de grup motopropulsor hibrid într-o filială numită Horse cu sediul în Madrid, Spania. Geely urma să se alăture mai târziu prin integrarea diviziei sale suedeze de powertain (Aurobay) și a diferitelor operațiuni din China și fuzionarea acestora cu Horse într-un holding deținut de Renault și Geely, cu Aramco un potențial investitor târziat.

Mai târziu în aceeași lună, cele două companii au semnat un acord obligatoriu pentru crearea holdingului de risc, operațiunile Renault având inițial sediul la Madrid și Geely’s în Hangzhou.

Rolul HORSE în noua organizație este de a stabili ritmul pentru soluțiile de propulsie cu emisii reduse.

Related Articles




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Veste pentru salariații Horse de pe Platforma Industrială Mioveni

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă