Prima pagină » Brad Pitt, îndrăgostit până peste cap deInes de Ramon. Actorul și-a dus iubita cu 27 de ani mai tânără la Paris, unde și-a sărbătorit ziua de naștere

Brad Pitt, îndrăgostit până peste cap deInes de Ramon. Actorul și-a dus iubita cu 27 de ani mai tânără la Paris, unde și-a sărbătorit ziua de naștere

de Roboțelul @ iDOR.info
brad-pitt,-indragostit-pana-peste-cap-deines-de-ramon.-actorul-si-a-dus-iubita-cu-27-de-ani-mai-tanara-la-paris,-unde-si-a-sarbatorit-ziua-de-nastere

Articol publicat 21 decembrie 2023

Brad Pitt nu-și poate controla zâmbetul când este în preajma iubitei sale cu 27 de ani mai tânără. Fostul soț al Angelinei Jolie și Ines de Ramon au fost surprinși în Paris, unde au mers să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare a actorului. 

Îndrăgostit până peste cap de femeia care a fost anterior căsătorită cu actorul Paul Wesley, Brad Pitt continuă să o cucerească pe Ines, în vârstă de 33 de ani, chiar dacă lucrurile au devenit serioase între ei. Starul de la Hollywood și-a dorit să-și sărbătorească ziua de naștere într-un loc romantic, așa că și-a dus iubita la Paris. 

Citește și: Brad Pitt, la 60 de ani. Povestea actorului supranumit „Benjamin Button” şi „Bărbatul mileniului”

Paparazzii i-au surprins la începutul acestei săptămâni atunci când au ajuns la Théatre du Châtelet, unde au urmărit spectacolul cântărețului Asaf Avidan. Brad și-a dorit o aniversare liniștită, așa că a petrecut ziua „foarte discret”, doar cu Ines, copiii săi și un grup restrâns de prieteni. 

Brad Pitt și Ines de Ramon/  Profimedia

Brad Pitt și Ines de Ramon/ Profimedia

Actorul nu s-a putut opri din zâmbit în timp ce mergea alături de Ines. Cei doi și-au asortat ținutele, Brad optând pentru pantaloni negri, o bluză și un pardesiu în aceeași nuanță, în timp ce iubita lui a purtat pantaloni evazați negri și un palton elegant de aceeași culoare, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi cu toc din piele. 

Ines de Ramon nu este afectată de scandalul în care este implicat Brad Pitt

Ines de Ramon, partenera lui Brad Pitt, a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, la câteva zile de când actorul a fost implicat într-un scandal uriaș cu fiul lui, Pax, care l-a numit „nenorocit de talie mondială”.

La câteva zile de când a ieșit la iveală mesajul postat pe contul privat de Instagram al lui Pax, în care, de Ziua Tatălui din 2020, adolescentul lansa o tiradă de cuvinte grele împotriva starului de la Hollywood, Ines de Ramon a fost surprinsă pe străzile din L.A și nu părea deloc afectată de știrile din ultimele zile.

Citește și: George Clooney, val de glume pe seama lui Brad Pitt: „Nu arată atât de bine. Dar cu machiaj și efecte vizuale, reușim să-l salvăm”

Ines de Ramon, fotografiată pe străzile din L.A. / Profimedia Images

Ines de Ramon, fotografiată pe străzile din L.A. / Profimedia Images

În imaginile respective, Ines, care a fost căsătorită anterior cu Paul Wesley, starul din „Vampire Diaries”, apare îmbrăcată în jeanși negri, evazați, pe care i-a combinat cu un tricou alb și cu o cămașă în carouri. Ținuta ei a fost completată de botine cu tocuri și de o geantă supradimensionată, precum și de ochelari de soare. În ceea ce privește coafura, ea și-a lăsat părul desprins.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Brad Pitt, îndrăgostit până peste cap deInes de Ramon. Actorul și-a dus iubita cu 27 de ani mai tânără la Paris, unde și-a sărbătorit ziua de naștere

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă