Prima pagină » Bradley Cooper, foarte mândru de fiica lui. Micuța Lea a atras toate privirile pe covorul roșu | PRO TV

Bradley Cooper, foarte mândru de fiica lui. Micuța Lea a atras toate privirile pe covorul roșu | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
bradley-cooper,-foarte-mandru-de-fiica-lui.-micuta-lea-a-atras-toate-privirile-pe-covorul-rosu-|-pro-tv

Bradley Cooper și fiica lui au atras toate blițurile fotografilor la premiera celui mai recent film al său, Maestro, care a avut loc în data de 12 decembrie, la Los Angeles.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a fost însoțit pe covorul roșu de adorabila sa fiică Lea de Seine Shayk Cooper, în vârstă de șase ani. Mama ei, Irina Shayk, nu a fost prezentă la eveniment. Extrem de fericit, Cooper a afișat un zâmbet larg în fața fotografilor. Actorul a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată neagră, iar fiica lui a fost foarte elegantă într-o rochie cu imprimeu leopard și cu pantofi aurii strălucitori. Ea și-a asortat ținuta cu o gentuță de cu accente roșii și negre. Lea avea părul prins într-o coadă spic și buzele rujate. 

Lea s-a întreținut pe covorul roșu cu Lady Gaga. Celebra cântăreață și actriță s-a împrietenit cu Bradley Cooper, după ce au jucat împreună în filmul „A Star Is Born”.

Pentru rolul din filmul „Maestro”, Bradley Cooper a trecut printr-o transformare uluitoare. Chiar și celor mai fideli fani le-ar fi greu să-l recunoască și asta pentru că starul a încărunțit și poartă un nas fals. În noua peliculă, Actorul îi dă viață celebrului dirijor și pianist Leonard Bernstein. 

Odată cu premiera filmului, Bradley a avut un alt motiv de bucurie. Fiica lui Lea și-a făcut debutul în film. Ea apare în „Maestro”, jucând versiunea mai tânără a personajului Mayei Hawke, Jamie Bernstein.

Potrivit presei de peste Ocean, Irina Shayk ar avea o relație cu Tom Brady. Jurnaliștii de la TMZ i-au surprins recent împreună, când modelul urca în mașina fostului sportiv, în Miami, scrie digisport.ro

Sursă foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bradley Cooper, foarte mândru de fiica lui. Micuța Lea a atras toate privirile pe covorul roșu | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă