Prima pagină » Bradley Cooper, mărturisiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat după ce a devenit tată: Nu știu dacă am iubit cu adevărat acest copil în primele luni!

Bradley Cooper, mărturisiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat după ce a devenit tată: Nu știu dacă am iubit cu adevărat acest copil în primele luni!

de Roboțelul @ iDOR.info
bradley-cooper,-marturisiri-despre-greutatile-pe-care-le-a-intampinat-dupa-ce-a-devenit-tata:-nu-stiu-daca-am-iubit-cu-adevarat-acest-copil-in-primele-luni!

Articol publicat 29 februarie 2024

Bradley Cooper a fost surprins în repetate rânduri alături de fiica lui, Lea, mulți considerându-l un tată foarte implicat. Ca să ajungă aici, însă, nu a fost deloc simplu, după cum a mărturisit chiar el.

În vârstă de 49 de ani, starul din „Maestro” a dezvăluit că a avut nevoie de aproape opt luni „ca s-o iubească cu adevărat” pe Lea, fiica lui din relația cu modelul Irina Shayk, născută în martie 2017, potrivit Daily Mail. 

În cadrul unui interviu pentru Dax Shepard, în podcastul Armchair Expert, actorul a mărturisit că a avut nevoie de timp ca să se acomodeze cu noul rol, acela de tată și spune că l-a început nu se identifica deloc cu părinții care afirmau că „ar muri într-o secundă pentru copil”.

Citește și: Bradley Cooper și Gigi Hadid, imaginea eleganței la cină cu mama actorului. Anterior, starul din „Maestro” a pozat alături de Gloria pe covorul roșu la Globurile de Aur

„Primele opt luni…Nici măcar nu știu dacă am iubit-o cu adevărat. Este greu. Este tare. Mă uit cum se schimbă această ființă. Aceasta este experiența mea. Sunt fascinat de ea. Iubesc să am grijă de ea. Dar chiar aș muri dacă cineva ar intra cu o armă?”, a spus el, după care a adăugat: „Și, dintr-o dată, totul s-a schimbat. Nu mai exista nicio întrebare!”

Bradley a mărturisit, de asemenea, că și-a schimbat viața pentru că și-a dorit să-i ofere fiicei sale stabilitatea pe care el nu a avut-o, din cauza alcoolismului din familia lui.

Bradley Cooper Spotted Out With Daughter Lea Cooper In New York City

Bradley Cooper şi fiica sa, Foto: Profimedia

Citește și: Relația lui Bradley Cooper cu Gigi Hadid devine serioasă. Actorul a cumpărat o casă în Pennsylvania, exact lângă ferma familiei Hadid

„Sunt tatăl care încearcă să nu-i facă rău copilului. Să nu crească așa cum am crescut eu. Vreau să-i ofer o casă, o fundație solidă, pentru ca ea să poată să pășească încrezătoare. Pot să simt siguranța doar atunci când o simte ea. Este atât de tangibilă, de palpabilă. Aceasta este împlinirea”, a mai explicat el, potrivit sursei citate.

De asemenea, actorul a mărturisit că nu știe dacă ar mai fi fost în viață, dacă nu devenea tată.

„Sincer, nu știu dacă aș mai fi fost în viață dacă nu deveneam tată. Nu știu ce s-ar fi întâmplat. Nu sunt sigur. Aveam nevoie de cineva care să spună ceva de genul: <>”, a mai spus actorul. 

EXCLUSIVE: Bradley Cooper Holds His Daughter Close in New York City

02/17/2020 EXCLUSIVE: Bradley Cooper holds his daughter close in New York City. The 45 year old doting dad wore a black wool coat, dark trousers, and leather shoes.,Image: 499134054, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no

Bradley Cooper a adus-o pe Lea la premiera „Maestro”

Fiica lui Bradley Cooper și-a făcut debutul pe covorul roșu, alături de tatăl ei, la premiera din Los Angeles a filmului „Maestro”. Au fost momente speciale, încărcate de emoție, pentru vedeta din „A Star is Born”.

Actorul în vârstă de 48 de ani, care își adoră fiica, a fost cum nu se poate mai mândru de adorabila Lea (6 ani). Irina Shayk, mama puștoaicei, nu a fost prezentă la evenimentul de lansare a peliculei. Aceasta le-a transmis însă un mesaj public pe Instagram: „Felicitări @maestrofilm. Atât de mândră, tati și Lea’.

La premiera din LA, Lea a purtat o rochie cu imprimeu leopard, o pereche de balerini aurii strălucitori și o poșetă roșu cu negru. Puștoaica cu păr blond și ochi albaștri și-a ținut de mână tatăl și nu a fost deloc inhibată de camerele de luat vederi.Bradley a arătat șic într-un costum bleumarin din trei piese, la care a asortat o cămașă albă și cravată neagră, și pantofi negri. 

Bradley Cooper, la un pas să renunțe la filmul „Maestro”, deși a muncit 6 ani la el. O întâlnire întâmplătoare în avion i-a schimbat decizia

Cu săptămâni în urmă, actorul din „Silver Linings Playbook” a dezvăluit pentru Access Hollywood că s-a distrat „uimitor” lucrând cu fiica sa pentru „Maestro”, film pe care l-a și regizat.

„Nu aș spune cameo”, a declarat el în timpul unui interviu alături de colega sa Carey Mulligan. „Nu aș vrea să nu-i acord creditul – este un rol”, a spus Cooper despre apariția fiicei sale în film.

Când a fost întrebat cât de special a fost să împărtășească această experiența cu ea, el a răspuns: „A fost uimitor. Da, a fost incredibil.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bradley Cooper, mărturisiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat după ce a devenit tată: Nu știu dacă am iubit cu adevărat acest copil în primele luni!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă