Prima pagină » Când va lansa Apple casca sa de realitate augmentată | I LIKE IT

Când va lansa Apple casca sa de realitate augmentată | I LIKE IT

de Roboțelul @ iDOR.info
cand-va-lansa-apple-casca-sa-de-realitate-augmentata-|-i-like-it

În iunie, Apple a anunțat că va lansa căștile Vision Pro „la începutul anului viitor”.

După cum relatează Mark Gurman de la Bloomberg, lucrurile se aliniază pentru ca dispozitivul să fie lansat până în februarie. El spune că nu ar trebui să ne așteptăm la un alt eveniment de lansare – ceea ce este de înțeles pentru un dispozitiv de 3.499 de dolari care va avea probabil o disponibilitate limitată – dar aducerea acestuia pe piață este un eveniment major care necesită pregătirea angajaților Apple Store pentru a ghida noii utilizatori, a ajusta montajul și a se ocupa de opțiunile de lentile.

Lansarea primului nou dispozitiv hardware Apple după ani de zile include un nou software cu visionOS, iar Gurman indică deja următoarea versiune a acestuia, care ar trebui să sosească în a doua jumătate a lui 2024, împreună cu obișnuitele actualizări de software pentru Mac și iPhone.

Dezvoltatorii sunt, de asemenea, pregătiți pentru lansare, o notă trimisă astăzi spunându-le să „se pregătească”, ceea ce ar putea include software realizat special pentru utilizarea în medii de realitate virtuală și mixtă sau aplicațiile pentru iPad și iPhone la care va avea acces și Vision Pro. Desigur, orice număr de elemente ar putea cauza o întârziere, dar raportul susține că producția din China funcționează la „viteză maximă” de săptămâni întregi, cu planuri de a avea gata unitățile de vânzare până la sfârșitul lunii ianuarie, înainte de sosirea lor în magazine.

TAGS:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Când va lansa Apple casca sa de realitate augmentată | I LIKE IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă