Prima pagină » Ce ne rezervă seria de telefoane Huawei P70? Procesor nou, setup foto avansat

Ce ne rezervă seria de telefoane Huawei P70? Procesor nou, setup foto avansat

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-ne-rezerva-seria-de-telefoane-huawei-p70?-procesor-nou,-setup-foto-avansat

Despre Huawei P70 am mai discutat în trecut, fiind un lineup de smartphone-uri așteptat de fani. Am văzut care ar fi designul abordat de companie pentru această serie grație unor schițe ajunse pe web, iar azi aflăm noi detalii cu privire la noile terminale din portofoliul Huawei prin intermediul analistului Ming-Chi Kuo. Mai jos avem detalii.

Se vehiculează că seria Huawei P70 sosește undeva în primul trimestru din 2024. Cu toate acestea, Kuo nu e sigur că debutul va avea loc chiar atât de devreme. Analistul e de părere totuși că noul lineup va fi mai bine vândut față de generația actuală și anume P60. Astfel, ar fi vorba despre livrarea a 15 milioane de unități, cu aproximativ 230% mai mult față de unitățile Huawei P60 vândute.

Seria ar cuprinde 3 modele: Huawei P70, P70 Pro, dar și modelul P70 Art. Analistul crede că varianta de bază din serie va aduce lentile 5P și un senzor telephoto de 1/3.6 inch. Varianta Pro va primi lentile 6P și un senzor de 1/2.5 inch. Pe de altă parte, varianta „Art” ar aduce lentile 1G6P. Asta înseamnă că vorbim despre un strat de sticlă și 6 straturi fabricate din plastic. Se află în cărți și un senzor ultrawide de 1 inch. 

E menționat de către Kuo și un noi procesor, dar nu e clar despre ce model e vorba. Au apărut pe web zvonuri legate de un așa-zis Kirin 9000s, cel aflat și pe seria Mate 60. Cu toate acestea, nu e exclus faptul că Huawei lucrează la un cipset de nouă generație care ar putea ajunge pe noua serie P70. Cu siguranță vom afla mai multe detalii în următoarele săptămâni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce ne rezervă seria de telefoane Huawei P70? Procesor nou, setup foto avansat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă