Prima pagină » Ce ne rezervă Xiaomi 14T Pro? Apar primele informații cu privire la flagship-ul de toamnă al companiei

Ce ne rezervă Xiaomi 14T Pro? Apar primele informații cu privire la flagship-ul de toamnă al companiei

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-ne-rezerva-xiaomi-14t-pro?-apar-primele-informatii-cu-privire-la-flagship-ul-de-toamna-al-companiei

În fiecare toamnă Xiaomi lansează o serie de flagship-uri ceva mai „accesibile” sub gama de telefoane „T”. În 2023 au debutat Xiaomi 13T și 13T Pro, iar în următoarele luni pare că vom avea și un lineup 14T la nivel global. Ei bine, azi aflăm primele informații cu privire la varianta 14T Pro. Pare că va fi o variantă rebranduită pentru Redmi K70 Ultra, telefon ce urmează să debuteze în China undeva în luna august a acestui an. Mai jos am detalii.

Unii ar spune că e cam devreme pentru speculații, însă Xiaomi pregătește deja această serie, modelul 14T Pro fiind deja certificat oficial. Apare în baza de date IMEI cu numerele de cod 2407FPN8EG (varianta globală), respectiv 2407FPN8ER (varianta japoneză). Asta înseamnă că terminalul urmează să debuteze în mai multe regiuni. Mai aflăm că la nivel intern e cunoscut drept „rothko”, la fel ca modelul Redmi K70 Ultra.

Cu alte cuvinte, vorbim despre telefoane ce vor debuta sub nume diferit în mai multe regiuni la nivel global. Un prim detaliu pe care îl aflăm e că Xiaomi 14T Pro va primi un procesor flagship Dimensity 9300 de la MediaTek. Mai mult ca sigur apar îmbunătățiri la capitolul foto și ar trebui să fie păstrată opțiunea de alimentare wireless, modelul 13T Pro fiind primul din gamă ce a adus acest feature. 

Se vehiculează că Redmi K70 Ultra ar sosi în China undeva în august-septembrie, iar Xiaomi 14T Pro ar putea fi anunțat la câteva zile distanță la nivel global. În următoarele săptămâni aflăm cu siguranță mai multe detalii cu privire la acest lineup de flagship-uri de toamnă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce ne rezervă Xiaomi 14T Pro? Apar primele informații cu privire la flagship-ul de toamnă al companiei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă