Prima pagină » Ce s-a ales de cea de-a doua soție a lui Charlie Sheen, femeia cu care actorul are gemeni. A făcut zeci de vizite la dezintoxicare și acum e pe calea cea bună

Ce s-a ales de cea de-a doua soție a lui Charlie Sheen, femeia cu care actorul are gemeni. A făcut zeci de vizite la dezintoxicare și acum e pe calea cea bună

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-s-a-ales-de-cea-de-a-doua-sotie-a-lui-charlie-sheen,-femeia-cu-care-actorul-are-gemeni.-a-facut-zeci-de-vizite-la-dezintoxicare-si-acum-e-pe-calea-cea-buna

Articol publicat 18 decembrie 2023

Recent, a revenit în atenția presei mondene internaționale Brooke Mueller, a doua soție a lui Charlie Sheen. Actorul a declarat zilele trecute că este tată singur pentru băieții lor gemeni de 14 ani, mărturisire care a rănit-o pe femeia de 44 de ani, dar și pe apropiații ei.

Potrivit unor surse din preajma fostei soții a lui Sheen, actorul în vârstă de 58 de ani a „creionat” o poveste falsă despre creșterea gemenilor săi și ai lui Brooke Mueller, Bob și Max, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Brooke Mueller, fosta soție a lui Charlie Sheen, revoltată după ce actorul a declarat că își crește singur gemenii: „A creionat o poveste diferită!”

La fel ca Charlie Sheen, și Brooke Mueller s-a luptat cu viciile ani întregi. Conform prietenilor ei, care au făcut câteva declarații pentru Page Six, blonda de 44 de ani s-a angrenat într-un program în 12 pași, pentru a lupta împotriva dependenței de droguri, care funcționează. În prezent, Mueller este într-un astfel de program care îi place foarte mult și îi priește. „Pare că funcționează”, a spus o sursă apropiată actriței. Până acum a fost de mai mult de 20 de ori la dezintoxicare.

Acum câteva luni, a bifat o apariție rară în public, la nunta surorii ei, care s-a ținut în New York. Invitații spuneau că arăta sănătoasă și fericită, așa cum nu o mai văzuseră de multă vreme.

Citește și: De ce a fost concediat Charlie Sheen din serialul “Doi bărbați și jumătate”. Autodistrugerea starului care ajunsese să câștige aproape 2 milioane de dolari per episod

Charlie Sheen și Brooke Mueller

Charlie Sheen și Brooke Mueller, în 2007 / Foto: Profimedia

Charlie Sheen a spus că se ocupă singur de copiii pe care-i are cu Brooke Mueller

După ce Charlie Sheen a spus că fosta lui soție nu prea mai e în peisaj când vine vorba de creșterea gemenilor lor, prietenii ei au sărit rapid în apărarea ei și au spus că se concentrează pe a sta departe de vicii și a fi prezentă în viața copiilor. Mai mult, i-a învățat pe cei doi să facă surf și să cânte la chitară.

Bob și Max locuiesc cu tatăl lor în Malibu, în timp ce Brooke s-a mutat temporar cu părinții ei în Beverly Hills, până se va reloca într-o nouă casă tot în Malibu.

Citește și: Charlie Sheen și-a schimbat viața la 180 de grade. Momentul care l-a făcut, acum 6 ani, să renunțe de tot la alcool: “Mi-a frânt inima”

Charlie Sheen

Charlie Sheen și băieții lui gemeni, Max și Bob / Foto: Profimedia

„Faptul că stă la o oră de școala copiilor face dificil ca băieții să stea cu ea în timpul săptămânii, în Beverly Hills. Noua casă va fi la cinci munte de școală”, a povestit un apropiat al lui Mueller.

Zilele trecute, într-un interviu pentru People, Sheen a vorbit despre cum se descurcă în rolul de tată singur„Îmi cresc copiii în vârstă de 14 ani singur. Mama lor a încercat să-și rezolve niște lucruri și, în cele din urmă, a cam dispărut din peisaj”,mărturisea Sheen, care susține că se descurcă foarte bine ca tată, iar băieții lui o duc grozav: „Sunt foarte cool, foarte deștepți și amuzanți”, a mai spus el.

Sheen și Mueller au devenit părinții a doi băieți în 2008, în timpul căsniciei lor tumultuoase pe care au avut-o între 2008 și 2011. În noiembrie 2010, ea a intentat divorț, iar el a fost arestat pentru asalt împotriva lui Brooke. Ambii au intrat la dezintoxicare după acel episod tulburător, iar Sheen a făcut consiliere pentru violență domestică. La divorț au primit custodie comună pentru cei doi băieți ai lor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce s-a ales de cea de-a doua soție a lui Charlie Sheen, femeia cu care actorul are gemeni. A făcut zeci de vizite la dezintoxicare și acum e pe calea cea bună

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă