Prima pagină » Cele mai frumoase felicitări de Crăciun regale. Regi, regine, prinți și prințese în spiritul de sărbători

Cele mai frumoase felicitări de Crăciun regale. Regi, regine, prinți și prințese în spiritul de sărbători

de Roboțelul @ iDOR.info
cele-mai-frumoase-felicitari-de-craciun-regale.-regi,-regine,-printi-si-printese-in-spiritul-de-sarbatori

Familiile regale europene s-au întrecut în felicitări de Crăciun. Care mai de care mai inedită. Una a generat adevărate controverse, este vorba chiar de felicitarea Prinților de Wales, William și Kate.

Viitori monarhi britanici au întrerupt o tradiție, surprinzător. Nimeni nu știe de ce, dar Prinții de Wales au lansat anul acesta o felicitare alb-negru, destul de controversată, având în vedere că a generat discuții legate de editarea în Photoshop. Au fost acuzați de neatenție, căci unul dintre degetele Prințului Louis lipsește. De asemenea, pe fundal nu apar piciorul stâng al lui William și cel drept al lui Kate. Dacă în alți ani, ei dețineau supremația, anul acesta au înregistrat un epic fail și nu mai sunt în top.

Kate Middleton Printul William George Charlotte si Louis 2 jpg

Au lăsat podiumul altor regali. Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene par să se distanțeze, căci felicitarea lor de familie este absolut superbă.

Charlene și Albert de Monaco în felicitarea de Crăciun jpg

Regele Charles și Regina Camilla

Au optat pentru o imagine emblematică a lor, cea din Ziua Încoronării. Este clar că data istorică de 5 mai 2023 trebuia să însoțească și mesajele lor de Crăciun.

”Vă dorim Crăciun fericit și un an nou minunat”, scrie pe imaginea regală, în care îi vedem pe Rege și Regină în Ziua Încoronării.

Felicitare Charles jpg

Felicitarea de Crăciun din 2023 a Prințesei Anne și viceamiralului Sir Tim Laurence a fost distribuită de Reliant Motor Club. Prințesa Anne este membra de onoare a acestui club. În imagine îi vedem pe Anne și Tim pozând în fața unui șemineu, zâmbitori. Prințesa Regală este elegantă într-o jachetă albă, în timp ce Sir Tim a îmbrăcat un costum. Ambii au semnat felicitarea, pe care scrie: ”Cele mai calde urări, Crăciun și An Nou cu pace!”.

Anne și Tim jpg

Imaginea din felicitarea de Crăciun a familiei regale spaniole este realizată într-o zi cu totul și cu totul specială! Ziua în care Prințesa Leonor, moștenitoarea tronului, a împlinit 18 ani.

Sărbătorita a fost elegantă în alb, în timp ce mama sa, superba Regină Letizia a îmbrăcat o rochie albastră, iar sora sa, infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, o rochie înflorată.

Nici familia regală a Belgiei nu se lasă mai prejos. Și ei au distribuit o felicitare de Crăciun adorabilă, cu întreaga familie. Regele Filip, Regina Mathilde, Prințul Gabriel, Prințul Emmanuel și prințesele Elisabeta și Eleonore.

Familia regală belgiană jpg

Foto: Casele regale europene




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cele mai frumoase felicitări de Crăciun regale. Regi, regine, prinți și prințese în spiritul de sărbători

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă