Prima pagină » Cele mai frumoase femei din showbiz au fost invitate la o cină găzduită de Andreea Raicu

Cele mai frumoase femei din showbiz au fost invitate la o cină găzduită de Andreea Raicu

de Roboțelul @ iDOR.info
cele-mai-frumoase-femei-din-showbiz-au-fost-invitate-la-o-cina-gazduita-de-andreea-raicu

Cu ocazia lansării oficiale a brandului său vestimentar, vedeta de televiziune și-a invitat colegele de breaslă la cea mai șic cină între fete.

Corina Caragea, Andreea Esca și Iulia Vântur au fost invitatele Andreei Raicu. FOTO: Instagram

Fostele colege de trust Andreea Esca și Andreea Berecleanu s-au reîntâlnit într-un cadru intim și elegant, alături de alte femei cunoscute din showbiz, la cina sofisticată oferită de Andreea Raicu, cu ocazia lansării oficiale a brandului său vestimentar, Amalin.

Totul s-a petrecut în distinsa atmosferă a restaurantului Kané din zona Carol din București, unde o abilă mișcare de marketing a fost împachetată într-un happening cu stil, care a reunit 30 de doamne, toate una și una.

Meniul elaborat, cu preparate fine dining și vinuri din colecții selecționate, și ambianța selectă au creat cadrul potrivit pentru o socializare de bonton între cele mai elegante și frumoase femei din showbiz. Pe lângă cele două știriste menționate mai sus, le-am văzut și pe Amalia Enache, Iulia Vântur, Malvina Cservenschi, Corina Caragea, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Giulia Nahmany, Andreea IbackaDiana Dumitrescu, Dana Sota, Corina Bârlădeanu.

„Să fi fost vreo 30 de femei frumoase și puternice în jurul meu aseară”, a povestit Andreea Berecleanu despre minunata lor întâlnire. „Nu am fotografii cu toată lumea prezentă, că aș fi postat cu mare drag. Frumusete, feminitate, strălucire, asumare. Exact ce și-a dorit și Andreea atunci când a creat brandul Amalin. Și pentru că un produs de calitate merită sărbătorit la același nivel, iată-ne la Kane în fața unui meniu de excepție, într-o vilă superb decorată.” 

Andreea Esca, Amalia Enache, Iulia Vântur și Malvina Cservenschi. FOTO: Instagram

Imaginea 1/21: Andreea Esca, Amalia Enache, Iulia Vântur și Malvina Cservenschi. FOTO: Instagram

Cum a fost seara pentru gazda Andreea Raicu? „Cea mai mare bucurie pentru mine este atunci când sunt înconjurată de oamenii cu care mă simt bine. Aseară am celebrat Amalin și femeile incredibile care au contribuit la evoluția sa. A fost o seară magică, plină de bucurie, de râsete, de o energie fantastică și o conexiune puternică. Aș fi vrut ca această seară minunată să nu se termine. Ne-am întâlnit la Kane, un loc pe care îl ador pentru experiența minunată pe care o oferă din toate punctele de vedere. A fost minunat să simt puterea feminității în toată splendoarea sa. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc că sunteți în viața mea”, a scris Andreea Raicu pe Instagram la finalul unei seri memorabile.

FOTO: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cele mai frumoase femei din showbiz au fost invitate la o cină găzduită de Andreea Raicu

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă