Prima pagină » Cu ce se ocupă și cum arată Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. E de o frumusețe rară. A renunțat la Medicină pentru a-și urma pasiunea

Cu ce se ocupă și cum arată Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. E de o frumusețe rară. A renunțat la Medicină pentru a-și urma pasiunea

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-ce-se-ocupa-si-cum-arata-daria-crisan,-fiica-cea-mare-a-lui-catalin-crisan-e-de-o-frumusete-rara.-a-renuntat-la-medicina-pentru-a-si-urma-pasiunea

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori și tot de atâtea ori a divorțat. Însă, în urma acestor mariaje, artistul a rămas cu trei copii superbi, cu Daria și Raris din căsnicia cu Lucia Bubulac, dar și cu Lara din mariajul cu Alina Cupșa. Primii doi sunt deja mari, sunt fascinați de lumea artistică și își doresc cu tot dinadinsul să facă parte din ea. Daria are acum 23 de ani și este o tânără de-a dreptul superbă. Iată ce meserie și-a ales!

Ce meserie și-a ales Daria, fiicea cea mare a lui Cătălin Crișan

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Crișan este un nume extrem de cunoscut la noi în țară. De mai bine de trei decenii, el ne încântă cu vocea lui blândă și cu zâmbetul fermecător.

Pe plan personal, însă, artistul nu a avut parte de același noroc. Cătălin Crișan a fost căsători de două ori, cu Lucia Bubulac și cu Alina Cupșa, însă ambele mariaje s-au încheiat cu un divorț.

Fetița Danielei Crudu, surprinsă într-o ipostază de-a dreptul adorabilă. Imaginea face furori pe Instagram

Vedeta a publicat o imagine unică cu micuța sa!

Cine ar putea fi principalul vinovat în cazul de dopaj al Simonei Halep: “Totul este clar!”. Presa din Franța aruncă bomba

Iată cine ar putea fi principalul vinovat în cazul de dopaj al Simonei Halep!

Totuși, cântărețul a rămas din aceste două căsnicii cu trei copii frumoși și extrem de inteligenți: Daria, Raris și Lara. Fiica cea mare a îndrăgitului artist are 23 de ani și nu este numai o tânără superbă, ci și una extrem de isteață.

Daria Crișan și-a urmat pasiunea și a reușit să dea lovitura

În adolescență, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan și-a dorit să devină medic, la fel ca mama ei, dar ulterior și-a dat seama că această meserie nu este pentru ea și și-a urmat pasiunea.

Daria a intrat la Institutul de Teatru, și-a finalizat studiile și a fost inclusă în proiectul Mamma Mia. În celebrul musical, tânăra joacă alături de Loredana Groza și Horia Brenciu, iar tatăl ei are toate motivele să fie mândru.

Citește și Alimentele pe care Cătălin Crișan le-a scos din meniu. Nu le mai mănâncă și a slăbit peste 30 de kg!

Cu cine se iubește Daria Crișan

Inițial, presa a speculat că frumoasa Daria ar avea o relaţie cu Radu, nimeni altul decât fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., însă, se pare că între cei doi ar fi, de fapt, doar o frumoasă relație de prietenie.

În realitate, Daria Crișan se iubește cu un magician. ”Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri.

Suntem împreună de trei ani. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni. Viaţa de cuplu este foarte uşoară!

Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, a declarat fiica cea mare a lui Cătălin Crişan, potrivit celor de la Fanatik.

Citește și Cătălin Crișan iubește din nou. Ce spune despre o nouă căsătorie, la 55 de ani. Artistul a trecut prin două divorțuri!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu ce se ocupă și cum arată Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. E de o frumusețe rară. A renunțat la Medicină pentru a-și urma pasiunea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă