Prima pagină » Penelope Cruz a refuzat primul ei rol mare la Hollywood când a aflat că trebuie să renunțe la haine pentru câteva scene intime

Penelope Cruz a refuzat primul ei rol mare la Hollywood când a aflat că trebuie să renunțe la haine pentru câteva scene intime

de Roboțelul @ iDOR.info
penelope-cruz-a-refuzat-primul-ei-rol-mare-la-hollywood-cand-a-aflat-ca-trebuie-sa-renunte-la-haine-pentru-cateva-scene-intime

Articol publicat 18 decembrie 2023

Penelope Cruz a făcut dezvăluiri despre propriile ei experiențe ca tânără actriță la Hollywood, într-o discuție în cadrul podcastului Five Things With Lynn Hirschberg. Cruz a povestit că a spus nu primei ei mari șanse în SUA, după ce a descoperit că ar fi trebuit să se dezbrace pentru câteva scene de sex, în filmul în care ar fi urmat să joace.

Vedeta spaniolă, în vârstă de 49 de ani, a mărturisit că a refuzat prima ei mare șansă în America, pe când avea 20 de ani.

 „La prima oportunitate pe care am avut-o, la un casting, regizorul a spus: Trebuie să semnezi clauza aceasta și să-ți dai acordul pentru câteva scene de sex…Am fost foarte șocată pentru că nu scria nimic despre asta în scenariu când l-am citit. Eram singură în L.A. și am spus: Nu înțeleg, pentru că am avut scenariul ăsta de un an și nu era acolo nimic de genul acesta”

Avea să filmeze primele ei scene intime în 2012, cu Emile Hirsch, în drama „Twice Born”.

Penelope Cruz, despre relația cu sora ei, Monica.  Seamănă atât de mult încât a înlocuit-o în timpul unor scene din „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” în 2010.

În timpul podcastului, Penelope a făcut și câteva comentarii rare despre sora ei, Monica, actriță și dansatoare, cu care seamănă leit. Cele două vor fi imaginea unei colectii pentru un brand de încălțăminte. Întrebată dacă își influențează stilul reciproc, ea a spus: 

„Da, mult, până în punctul în care ne luăm una alteia hainele din dulap. Uneori purtam exact aceleași lucruri când eram mici”.

Penelope Cruz. Profimedia

Cruz a spus că ea și Monica se ascundeau „în baie împreună, stăteau pe podea și se uitau la reviste de modă ori desenau peste schițele prezentate”.

Monica seamănă atât de mult cu Penelope, încât a înlocuit-o în timpul unor scene din „Pirații din Caraibe: On Stranger Tides” în 2010.

„Sunt foarte recunoscătoare că pot face o altă colecție cu sora mea, pentru că am mai făcut asta cu diferite mărci, în ultimii 20 de ani.”

IQOS 3 Presentaion

Monica Cruz, sora actriței Penelope Cruz. Profimedia

*EXCLUSIVE* Actress Penelope Cruz’s sister Monica Cruz pictured enjoying a shopping spree while out in Madrid.

Monica Cruz, sora actriței Penelope Cruz. Profimedia

Cruz, care este născută în zodia Taur (28 aprilie 1974), a mai spus că acest semn zodical este cel mai important factor în deciziile sale în materie de modă.

Când cei de la Stylist au întrebat-o pe actriță dacă sunt importante pentru ținutele ei creativitatea sau confortul, Penelope a afirmat că alegerile ei de stil sunt adesea scrise în stele. Starul din „Vanilla Sky” a spus: „Este o combinație. Ca nativi din Taur, autentici, suntem foarte vizuali, așa că admirăm frumusețea. Combinația dintre stil și confort. Mai ales dacă ai copii. În general alerg mereu în jurul lor, dar și munca mea este foarte importantă. Desigur, îmi vor plăcea mereu niște tocuri, dar nu reprezintă viața mea de zi cu zi, știi. Sunt foarte mulțumită de adidașii pe care i-am gândit. Cred că sunt cool, dar vor fi și foarte confortabili”.

Actrița în vârstă de 49 de ani are un fiu, Leo (12 ani), și o fiică, Luna (10 ani), împreună cu soțul ei, actorul Javier Bardem.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Penelope Cruz a refuzat primul ei rol mare la Hollywood când a aflat că trebuie să renunțe la haine pentru câteva scene intime

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă