Prima pagină » Detalii neoficiale despre Samsung Galaxy A55: imagini și posibile specificații; Următorul hit în gama medie?

Detalii neoficiale despre Samsung Galaxy A55: imagini și posibile specificații; Următorul hit în gama medie?

de Roboțelul @ iDOR.info
detalii-neoficiale-despre-samsung-galaxy-a55:-imagini-si-posibile-specificatii;-urmatorul-hit-in-gama-medie?

Samsung se pregătește să își extindă gama de smartphone-uri cu modelul Galaxy A55, anticipat să fie lansat global în curând. Acest nou venit în seria A, succesor al modelului Galaxy A54, a fost deja zărit pe site-ul de certificare 3C, dezvăluind astfel unele dintre specificațiile sale, inclusiv viteza de încărcare. Mai mult, se speculează că A55 va fi echipat cu un procesor Exynos, detalii confirmate printr-un raport separat.

Primul lucru care atrage atenția în legătură cu Galaxy A55 sunt randările, dezvăluite de MySmartPrice în colaborare cu Onleaks. Acestea ne prezintă un design elegant, cu un ecran de 6,5 inch, plat, dotat cu o cameră frontală Infinity-O centrală. Telefonul promite o experiență vizuală impresionantă, datorită rezoluției full HD+ și a ratei de refresh de până la 120Hz.

În ceea ce privește hardware-ul, Samsung Galaxy A55 pare să fie echipat cu un procesor Exynos 1480, completat de o unitate grafică AMD. Detaliile legate de performanță sunt încă sub semnul întrebării, dar combinația chipsetului cu GPU-ul AMD sugerează o experiență de utilizare fluidă și eficientă.

Pe partea de fotografie, Samsung nu dezamăgește. Telefonul vine cu un set impresionant de camere: o cameră principală de 50MP, o lentilă ultrawide de 12MP și un senzor macro de 5MP. Asta, alături de o cameră frontală de 32MP, promite fotografii și selfie-uri de calitate excelentă.

Galaxy A55 vine, de asemenea, cu o baterie generoasă de 5000mAh, care susține încărcarea rapidă de 25W. De asemenea, prezintă compatibilitate 5G, un plus important în contextul actual al tehnologiei mobile. Cu privire la stocare, se vorbește despre variante de 128GB și 256GB, împreună cu 8GB RAM, ceea ce ar trebui să ofere suficient spațiu și viteza necesară pentru majoritatea utilizatorilor.

Deși Samsung nu a confirmat oficial aceste informații, așteptările sunt mari pentru Galaxy A55. Încheiem cu mențiunea că, până la confirmarea oficială, toate aceste specificații rămân în sfera speculațiilor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Detalii neoficiale despre Samsung Galaxy A55: imagini și posibile specificații; Următorul hit în gama medie?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă