Prima pagină » Gary Oldman îi mulțumește lui Dumnezeu pentru francizele Harry Potter și The Dark Knight: M-au salvat

Gary Oldman îi mulțumește lui Dumnezeu pentru francizele Harry Potter și The Dark Knight: M-au salvat

de Roboțelul @ iDOR.info
gary-oldman-ii-multumeste-lui-dumnezeu-pentru-francizele-harry-potter-si-the-dark-knight:-m-au-salvat

Articol publicat 19 decembrie 2023

Gary Oldman a jucat o combinație intensă de roluri în cariera sa de actor ce se întinde pe patru decenii, de la Winston Churchill în „Darkest Hour”, care i-a și adus un premiu Oscar, și până la interpretarea din „Slow Horses”. 

Actorul britanic are însă o slăbiciune pentru francizele de succes „Harry Potter” și „Batman”, cărora le acordă creditul de a-i fi salvat atât viața profesională, cât și pe cea personală.

Invitat la „The Drew Barrymore Show”, Oldman a reflectat la rolurile Sirius Black din filmele „Harry Potter” și comisarul Gordon din trilogia „The Dark Knight” a lui Christopher Nolan.

El a explicat că programul de lucru bine gândit și convenabil i-a permis să se concentreze asupra familiei sale la începutul anilor 2000, având și un job în același timp. 

HARRY POTTER UND DER ORDEN DES PHÖNIX

Gary Oldman în rolul Sirius Black. Profimedia

„La 42 de ani, m-am trezit divorțat și am primit custodia băieților”, a spus Oldman. „Asta, în sine, a fost… a fost greu de gestionat la vremea respectivă pentru că a existat o schimbare în industrie și o mulțime de producții se filmau în Ungaria, Budapesta, Praga, Australia, știi, în toate aceste locuri îndepărtate. Așa că am refuzat multe roluri.”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Harry Potter. Vă spun, Batman și Harry Potter, într-adevăr, m-au salvat pentru că însemna că puteam face cel mai scurt job pentru cea mai mare sumă de bani și apoi să ajung și acasă ca să stau cu copiii.”

Oldman și-a amintit de călătoriile pe care le făcea în timpul filmărilor pentru „Batman Begins” pentru a-și vedea copiii în mod regulat. El a lăudat orarul atât de organizat și eficient gândit de Nolan.

„Când am făcut primul Batman… Londra a dublat pentru Gotham. Am făcut 27 de călătorii dus-întors de la LA”, a spus el. „Zburam o zi. Filmam o zi. Spre meritul lui Chris Nolan, el a respectat programul. Mergeam acasă trei zile. Lucram două și tot așa, altfel aș fi simțit că cei mici sunt crescuți de o dădacă.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gary Oldman îi mulțumește lui Dumnezeu pentru francizele Harry Potter și The Dark Knight: M-au salvat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google