Prima pagină » Seria Huawei Nova 12 vine pe 26 decembrie

Seria Huawei Nova 12 vine pe 26 decembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
seria-huawei-nova-12-vine-pe-26-decembrie
Huawei Nova 12

Compania chineză va lansa oficial seria Huawei Nova 12 chiar săptămâna viitoare. Va fi o prezentare oficială și o lansare a produselor pentru piața din China, cel puțin pentru moment. Lansarea la nivel global se va întâmpla anul viitor și nu este încă destul de clar care dintre cele trei modele va ajunge și în Europa.

Da, vor fi nu mai puțin de trei dispozitive: un model standard, un Pro și chiar și un Ultra. Punctul comun pare să fie aspectul fizic îndrăzneț cu care ne-a obișnuit această serie. De această dată vom avea o culoare albastru intens și un pattern bazat pe logo-ul acestui brand. Opțiunea de culoare este cea promovată în materialele de teasing pe care compania le-a publicat în social media.

În aceste fotografii sunt vizibile pe spate toate cele trei camere ale sistemului foto. Dar nu avem detalii de ordin tehnic.

În schimb știm câteva zvonuri despre chipset-urile cu care vor fi echipate telefoanele din seria Huawei Nova 12. Modelul standard se va baza pe un Kirin 830 proprietar, iar Pro-ul și Ultra-ul vor merge pe vârful de gamă actual, modelul Kirin 9000s.

Pentru modelul de top Ultra mai avem câteva detalii tehnice. Se pare ca acumulatorul său va suporta încărcarea rapidă de 100W. Iar senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 MP. Acest model va suporta și mesageria prin satelit, dar probabil că doar pentru piața din China.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Seria Huawei Nova 12 vine pe 26 decembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă