Prima pagină » Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi

Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscop-2-decembrie-2023,-cu-neti-sandu.-zodia-care-pleaca-in-vacanta-cu-cei-dragi

01-12-2023 | 21:55

Horoscop 2 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de relaxare. E o exuberanță în atmosferă și-ar fi frumos să profităm de ea, să ne oferim atât nouă, cât și celor pe care-i iubim, clipe de fericire.

autor

Vibrația zilei este 2, și e bine să ne bucurăm de compania celuilalt.

Horoscop 2 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR 

O să dispuneți de niște bani ca să puteți pleca împreună cu ai voștri pe undeva prin țară, să vedeți locuri noi, poate vă mutați dintr-un loc în altul, dacă ați plecat de joi, vineri. E posibil să întâlniți pe cineva într-un cerc de prieteni, care să vă strecoare o ofertă de job și poate vă convine.

Horoscop 2 decembrie 2023 – CAPRICORN 

Apar solicitări din mai multe direcții și o să alegeți varianta cea mai la-ndemână să vă deconectați, poate vă duceți la odihnă sau să faceți un pic de mișcare, la munte. Vine cineva care v-a dus dorul și poate vă scoate la plimbare, să vă bucurați de timpul liber, de aer curat, de peisaje.

Horoscop 2 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR 

Grupul vă asimilează și o să-ajungeți într-o stațiune de agrement, să vă distrați, s-aveți preocupări comune și să vă bucurați de atmosfera din anturaj. Se poate să luați parte la un eveniment în care s-ar putea s-aveți și voi un cuvânt de spus, și să atrageți păreri de bine.

Citește și

Horoscop 2 decembrie 2023 – PEȘTI 

O ieșire la spectacol, la un concert, poate bateți și calea lungă până s-ajungeți acolo, dar o să merite orice efort și financiar, și sufletesc, ca să vă oferiți un respiro. E o zi festivă, aniversară, sau vreo cununie a unor prieteni sau rude.

Horoscop 2 decembrie 2023 – BERBEC 

Vă invită cineva care locuiește prin altă zonă geografică și o să vă duceți, că o s-aveți chef să o porniți la drum, că sunt oamerni drăguți, care v-așteaptă. E posibil să aveți musafiri de la drum dacă nu plecați pe nicăieri și aveți chef de oaspeți, pentru o zi, două.

Horoscop 2 decembrie 2023 – TAUR 

O veste bună de la cineva care poate zice că vine pe la voi și o să fie incitantă provocarea, că tot nu erați convinși că e cine trebuie, că ați făcut o alegere bună. Poate puneți la bătaie fondul de rulment al familiei, ca să dați o fugă la rude sau la prietenii de prin alt oraș, să vă distrați.

Horoscop 2 decembrie 2023 – GEMENI 

O să vă bucurați de revederea unor oameni care au tot lipsit de la întâlnirile de grup, și aveți ocazia să recuperați ca să vă puneți la curent cu noutățile. E posibil să vă iasă-n cale cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și, dacă și voi la fel, o să iasă o frumoasă poveste de cuplu.

Horoscop 2 decembrie 2023 – RAC 

Vă scoate la cafea cineva de care aveți nevoie ca să primiți asigurări că relația voastră se îndreapta în direcția care trebuie, ca să fiți stăpâni pe situație. Poate le puneți casa la dispoziție, camera de oaspeți, unor prieteni care sunt în trecere prin orașul vostru.

Horoscop 2 decembrie 2023 – LEU 

Voi păreți destinși, gata de ieșit pe-afară, poate plecați și pe alte meleaguri că sunt prieteni care v-așteaptă și o să vă distrați, o să lăsați toate grijile deoparte. E cineva care vrea să vă câștige linima și dacă rezonați sufletește, o să puteți fi împreună.

Horoscop 2 decembrie 2023 – FECIOARĂ 

Se poate să-i chemați pe niște prieteni pe la voi și să petreceți o zi, două împreună, că aveți multe în comun și o să vă bucurați de revedere. Se poate să vă duceți la o petrecere, aniversare, nuntă, botez și o să fie distracție.

Horoscop 2 decembrie 2023 – BALANȚĂ 

O să vă meargă mai bine în relația sentimentală, cu condiția să fiți receptivi la problemele celuilalt, să vă armonizați. E cineva care vă mai cere o șansă de a fi împreună și, dacă se poate repara, o să-i mai acordați credit.

Horoscop 2 decembrie 2023 – SCORPION 

Se poate să interacționați cu diverse persoane pe la evenimentele la care veți ajunge și să v-alegeți cu vreo colaborare care-o să vă țină ocupați. Poate le pregătiți celor mici un party, îi duceți într-un parc de agrement, la locul lor preferat de joacă, le pregătiți surprize.

Sursa: Pro TV

Etichete: horoscop, vibratia zilei, horoscop zilnic, horoscop astazi,

Dată publicare: 01-12-2023 21:55

Articol recomandat de sport.ro

Top citite

1 Parada1Dec

Agerpres

Stiri actuale

2 soldați israelieni

Profimedia

Stiri externe

3 Roata

news.ro

Stiri actuale

VIDEO VOYO

Alt Text!

Stirile PRO TV

Stirile PRO TV # 19.00 – 1 Decembrie 2023

52:05

Alt Text!

Dragă mamă

Episodul 65

44:57

Alt Text!

Visuri la cheie

Visuri la cheie: Sezonul 10 – Trailer

03:24

Alt Text!

Săriți de pe fix

Săriți de pe fix – Trailer

04:05

Alt Text!

La Măruță

30 Noiembrie 2023

01:29:38

Alt Text!

Vorbește Lumea

30 Noiembrie 2023

01:45:06

Alt Text!

Groapa

Ioana Brumar, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Groapa și atmosfera de la filmări

03:37

Alt Text!

I like IT

I like IT – Activitățile școlare sunt acum mult mai interesante pentru cei mici datorită noilor tehnologii

06:07

Alt Text!

Groapa

Cine este Alma Coman? Groapa, un nou serial, în curând pe Pro TV și pe VOYO!

00:59

Alt Text!

Conectat la România

Vacanțe fără griji. Cum ne ferim de surprize neplăcute la cazare și avion

13:28




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type