Prima pagină » Lacrimi și durere la înmormântarea Ronei Hartner. Mesaj sfâșietor transmis de sora artistei: „Asta e tot ce vreau”

Lacrimi și durere la înmormântarea Ronei Hartner. Mesaj sfâșietor transmis de sora artistei: „Asta e tot ce vreau”

de Roboțelul @ iDOR.info
lacrimi-si-durere-la-inmormantarea-ronei-hartner.-mesaj-sfasietor-transmis-de-sora-artistei:-„asta-e-tot-ce-vreau”

02-12-2023 | 11:21

Actrița Rona Hartner a fost condusă, vineri, pe ultimul drum la Cimitirul Bellu Catolic din București.

autor

Lacrimi și vorbe de dor au fost în ochii și pe buzele tuturor celor care au luat parte la slujba de înmormântare.

Pe lângă rude, prieteni și cunoștiințe, alături de actriță au fost și admiratori care i-au urmărit întreaga activitate artistică.

Cu lumânări în mâini, oamenii care au îndrăgit-o pe actriță pentru talentul și caracterul ei, și-au luat rămas bun de la Rona Hartner.

Cu flori în mână și cu durere în suflet toți cei care au iubit-o pe Rona Hartner au venit la Cimitirul Bellu Catolic pentru a-și lua rămas bun de la actricță.

Citește și

Bărbat: „Regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală și o artistă la fel de mare. Ar trebui să respectăm artiștii mai mult când sunt în viață… Nu după ce mor. Drum lin către stele și Dumnezeu să o așeze lângă cele mai mari nume”.

Femeie: „A fost ceva foarte greu și foarte dureros… Era o doamnă plină de viață, cu zâmbetul pe buze tot timpul. Am apreciat-o foarte mult și de aceea am venit cu o floare să o văd pentru ultima dată”.

În semn de respect, toți cei care au îndrăgit-o pe regretata artistă au aplaudat-o pentru ultima dată.

Rinda, sora Ronei Hartner, a transmis că ultima dorință a artistei a fost ca oamenii să se roage pentru ea și să nu o uite.

Rinda Hartner: „Vreau să dați slujbe pentru ea și pentru sufletul ei. Asta este tot ceea ce vreau. Poate să fie ortodoxă, poate să fie catolică, dar ea vrea slujbe. Mulțumesc!”.

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Sursa: Pro TV

Etichete: inmormantare, mesaj, Rona Hartner,

Dată publicare: 02-12-2023 08:55

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

„Persoane cu insulină în bagaje / Fără mâncare”. Mărturiile românilor care au rămas blocați pe aeroportul din Munchen

Stiri actuale

„Persoane cu insulină în bagaje / Fără mâncare”. Mărturiile românilor care au rămas blocați pe aeroportul din Munchen

Peste o sută de români, plecați la muncă sau în vacanță în Germania, au rămas blocați pe aeroportul din Munchen, din cauza ninsorilor puternice și a viscolului.

EURO 2024: România, dueluri de foc în Grupa E, cu Belgia, Slovacia și câştigătoarea play-off-ului B. Programul meciurilor

Stiri Sport

EURO 2024: România, dueluri de foc în Grupa E, cu Belgia, Slovacia și câştigătoarea play-off-ului B. Programul meciurilor

Echipa națională de fotbal a României și-a aflat, sâmbătă, adversarele din grupele EURO 2024. Selecționata lui Edi Iordănescu va avea parte de meciuri tari în această rundă a turneului final.

Hamas nu va face niciun schimb de prizonieri cu Israelul până la încetarea focului în Gaza, dar Netanyahu nu depune armele

Stiri externe

Hamas nu va face niciun schimb de prizonieri cu Israelul până la încetarea focului în Gaza, dar Netanyahu nu depune armele

Saleh Al-Arouri, numărul doi al Hamas, a declarat sâmbătă la postul de televiziune pan-arab Al Jazeera că nu va mai fi făcut niciun schimb de prizonieri cu Israelul până când nu va înceta focul în Gaza, relatează Reuters.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lacrimi și durere la înmormântarea Ronei Hartner. Mesaj sfâșietor transmis de sora artistei: „Asta e tot ce vreau”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă